A może by tak zainteresowane panie, między sobą to wyjaśniły? Wszak jeszcze niedawno, jak siostry rodzone były! Nie podoba mi się wywlekanie takich spraw na widok publiczny.
A może by tak zainteresowane panie, między sobą to wyjaśniły? Wszak jeszcze niedawno, jak siostry rodzone były! Nie podoba mi się wywlekanie takich spraw na widok publiczny.
Napewno chcialy nas tylko troche rozbawic,zrobic jakas sensacje tak tylko zeby smutno nie bylo.
Poniewaz wątek ten słuzy do chwalenia się, to ja sie pochwalam z całych sił, ze zakup nowej ,,drukarko,kopiarko,skanerki" :-), był najlepszym moim zakupem w roku 2015.:-) Tyle radości ile mi ten zakup dnia każdego dostarcza, to wypowiedzieć nie umiem:-) Jakaż ja ,,gupia" byłam, że dotąd zwlekałam w nabyciu tego cudnego urządzenia wielofunkcyjnego. :-) Nie wiem jak ja po ,,zgonie" poprzedniej drukarki, mogłam tak długo zwlekać z nabyciem nowej. Nie wiem :-)
Taaa...Rozbawiło cie to Mazury,bo mnie jakoś nie
Jakies problemy z poczuciem humoru??
No cóż, przy okazji takich ,,kwiatków" jestem dumna ze swojej konsekwencji w nie poznawaniu i ,,kolegowaniu" się ponad miarę, z koleżankami z forum. Zdrowiej i bezpieczniej :-). Nie zmienia to faktu, że fajne dziewczyny i chłopaki tutaj są :-) i powiem Wam w tajemnicy, że za chwilę poznam osobiście kolejną osobę z tego forum. Zobaczymy czy moje przemyślenia o tej osobie się sprawdzą :-) Tak czy tak, z kilkoma osobami chętnie napiłabym się kawki, piwka, sekcika czy ,,balantajsika" ;)
Lila jeden sie cieszy a drugi smuci mtslalam ze mnie traktujesz z szacunkiem i godnoscia pisalam do ciebie prywatnie wiadomosci bo forum nie jest od prania brudow,ale czy dostalas naglej amnezji od listopada co do zaleglosci finansowych mija 6 tygodni a kasy nadal niemam ,nigdy nie bylam zawistna i zazdrosna ale szlag mnie trafia jak ktos mnie oklamuje i i szukuje na to sobie nie pozwole!!!!
Podstawowe narzędzie mojej pracy kiedyś to było:-)
A teraz cóż,zamieniłam na mopa gary i ściery
Degradacja upadek kompromitacja?
Tak- gdyby nie ta kasa którą teraz zarabiam:-)