Pochwalijki #3

03 maja 2016 14:46 / 1 osobie podoba się ten post
Basiu, za zakupy w Rewe, na Aralu i w innych sklepach, gdzie za zakupy dostaje się te punkty.
Ja mam marne 4ojro do wydania, Wichura, musisz mega wielgaśne zakupy robić, że tyle już uciułałaś
03 maja 2016 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:

Przyznaj się.Ta lodówka to na zimne piwko ,czy sama się będziesz dożywiać.hi.hi
03 maja 2016 15:27 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Basiu, za zakupy w Rewe, na Aralu i w innych sklepach, gdzie za zakupy dostaje się te punkty.
Ja mam marne 4ojro do wydania, Wichura, musisz mega wielgaśne zakupy robić, że tyle już uciułałaś

Dzięki ,nie wiedziałam,kasjerki pytały mnie o te punkty ale ja nie wiedziałam o co z tym chodzi. Duże zakupy w Rewe robi córka Pdp bo musi samochodem jechać (ja nie mam prawka) ale drobniejsze robię sama,.Ale że mnie gapa.
03 maja 2016 15:52
wichurra2

Chwalę się, że uzbierałam 2.231 punktów Payback:)
I cały czas zbieram - mam nadzieję do 3000 do końca wyjazdu dokulać i zamienić je na kupon do Dm o wartości 30 euro.

Matko kochana Wichurra, ale Ty masz cierpliwość :)
03 maja 2016 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Dzięki ,nie wiedziałam,kasjerki pytały mnie o te punkty ale ja nie wiedziałam o co z tym chodzi. Duże zakupy w Rewe robi córka Pdp bo musi samochodem jechać (ja nie mam prawka) ale drobniejsze robię sama,.Ale że mnie gapa.

Nie wiem ,czy dobrze zrozumiałaś .Te punkty to się zbiera na kartę ,która trzeba wyrobić sobie np w DM.Jeżeli kasjerki mówiły o punktach ,to chodzi o takie punkty które się zbiera i można coś tam taniej kupić .Teraz w Rewe są jakieś naczynia na te punkty.
Wyrób sobie karte  i zbieraj punkty .Ja też tak robię ,ale tyle co kolezanka ,to nie mam.
03 maja 2016 17:12 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Przyznaj się.Ta lodówka to na zimne piwko ,czy sama się będziesz dożywiać.hi.hi

Na piwko. I dla mnie,zebym sie ostudzila gdy mnie nosi nerw ;) Bo ludzi obrazam troche za mocno i to takich ,na ktorych mi naprawde zalezy. Przyda sie wtedy w zimnym posiedziec...Podobno pomaga ;)
03 maja 2016 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Tak jak mzap napisała - mam kartę Payback i staram się robić zakupy w sklepach, które w tym programie uczestniczą. Kupuję więc w Rewe, realu, tankuję na Aralu, z aptek wybieram Linda-Apotheken, galeria Kaufhof też daje punkty, sklepy WMF, no i przede wszystkim DM. W niektórych sklepach za wydane 2 euro jest 1 punkt, w niektórych 1 euro = 1 punkt. 
03 maja 2016 17:58
mzap88

Pilnuję tych punktów i aktywuję kupony x3, x5, x10 i wtedy robię większe zakupy. Z tankowaniem samochodu też zawsze czekam, aż będzie kupon do Arala x10, tak samo z innymi zakupami i tak się uzbierało. 
03 maja 2016 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Matko kochana Wichurra, ale Ty masz cierpliwość :)

Tam zaraz cierpliwość:)
1200 punktów już miałam, jak przyjechałam tutaj i te 1000 uzbierałam w 6 tygodni. Wczoraj i dzisiaj mi wpadło dużo - wczoraj zatankowałam swój samochód na Aralu = punkty x10, dzisiaj zatankowałam babci samochód = punkty x7 i skorzystałam z myjni = punkty x10. 
Mam aktywowany kupon x10 do reala, ważny do końca czerwca i tam zrobię zakupy spożywcze (przede wszystkim piwo) przed powrotem do domu. Mam też kilka kuponów x10 do DM, to też większe zakupy jeszcze zrobię. 
Jak się tego pilnuje, to punkciki lecą:)
04 maja 2016 15:36 / 10 osobom podoba się ten post
pochwalam sie wlasnie odwiedzilam fryzjera tu na miejscu i czuje sie suuuuuuuuuuuuuper dobrze..........nie przypuszczalam ze tak mi beda pasowac krotkie wlosy :)
04 maja 2016 15:40 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

pochwalam sie wlasnie odwiedzilam fryzjera tu na miejscu i czuje sie suuuuuuuuuuuuuper dobrze..........nie przypuszczalam ze tak mi beda pasowac krotkie wlosy :)

Wiesz Magda? Wygladalas dobrze,fajnie itd. Ale teraz? Teraz wygladasz super!! Przepieknie! Bardzo dobrze Tobie w krotkiej fryzurce. Zdecydowanie bardziej ,wedlug mnie,Tobie pasuje ;))
04 maja 2016 15:40 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Rzeczywiście, fajna fryzurka.
04 maja 2016 15:43 / 11 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wiesz Magda? Wygladalas dobrze,fajnie itd. Ale teraz? Teraz wygladasz super!! Przepieknie! Bardzo dobrze Tobie w krotkiej fryzurce. Zdecydowanie bardziej ,wedlug mnie,Tobie pasuje ;))

tak sie czuje wierz mi....inaczej .... ale jestem szczesliwa........to byl dobry krok.....
04 maja 2016 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

tak sie czuje wierz mi....inaczej .... ale jestem szczesliwa........to byl dobry krok.....

To byl bardzo dobry krok! Teraz jestes taka troche tajemnicza,zyskalas w blysk w oku, Bardzo ,bardzo sie zachwycam Toba w takim wydaniu. Naprawde jestes teraz piekna! I nie podrywam Ciebie. Naprawde wole facetow 
04 maja 2016 15:50 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

Bardzo Tobie pasują- super fryzurka :)