Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:
Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:
Basiu, za zakupy w Rewe, na Aralu i w innych sklepach, gdzie za zakupy dostaje się te punkty.
Ja mam marne 4ojro do wydania, Wichura, musisz mega wielgaśne zakupy robić, że tyle już uciułałaś
Chwalę się, że uzbierałam 2.231 punktów Payback:)
I cały czas zbieram - mam nadzieję do 3000 do końca wyjazdu dokulać i zamienić je na kupon do Dm o wartości 30 euro.
Dzięki ,nie wiedziałam,kasjerki pytały mnie o te punkty ale ja nie wiedziałam o co z tym chodzi. Duże zakupy w Rewe robi córka Pdp bo musi samochodem jechać (ja nie mam prawka) ale drobniejsze robię sama,.Ale że mnie gapa.
Przyznaj się.Ta lodówka to na zimne piwko ,czy sama się będziesz dożywiać.hi.hi
Basiu, za zakupy w Rewe, na Aralu i w innych sklepach, gdzie za zakupy dostaje się te punkty.
Ja mam marne 4ojro do wydania, Wichura, musisz mega wielgaśne zakupy robić, że tyle już uciułałaś
Matko kochana Wichurra, ale Ty masz cierpliwość :)
pochwalam sie wlasnie odwiedzilam fryzjera tu na miejscu i czuje sie suuuuuuuuuuuuuper dobrze..........nie przypuszczalam ze tak mi beda pasowac krotkie wlosy :)
pochwalam sie wlasnie odwiedzilam fryzjera tu na miejscu i czuje sie suuuuuuuuuuuuuper dobrze..........nie przypuszczalam ze tak mi beda pasowac krotkie wlosy :)
Wiesz Magda? Wygladalas dobrze,fajnie itd. Ale teraz? Teraz wygladasz super!! Przepieknie! Bardzo dobrze Tobie w krotkiej fryzurce. Zdecydowanie bardziej ,wedlug mnie,Tobie pasuje ;))
tak sie czuje wierz mi....inaczej .... ale jestem szczesliwa........to byl dobry krok.....