Pochwalijki #3

05 maja 2016 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

prosze cie ! na co ? na waciki :lol3:

Ty to bogacz jesteś
05 maja 2016 21:30 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Pochwaleię, że wygrałam 120zł w zdrapkach. Kupiłam ,zdrapałam i wydrapałam :skacze:

"Bogatemu to i kogut jajko zniesie"
05 maja 2016 21:39 / 12 osobom podoba się ten post
Pochwlę dzisiejszy dzień; obiad z grilla w ogrodzie przydomowym, lody w "Eiskafe" przy Phoenix-See w bardzo fajnym towarzystwie.I dalej- pójdę po całości w tych pochwlijkach -w sobotę idę na nocne party.Wolne wywalczyłam, zastępstwo zorganizowałam i... teraz boję się sama o siebie
05 maja 2016 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Pochwaleię, że wygrałam 120zł w zdrapkach. Kupiłam ,zdrapałam i wydrapałam :skacze:

Ile by nie było ,to cieszy ,bo to wygrana..Gratuluję i życzę większych wygranych.
05 maja 2016 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Pochwlę dzisiejszy dzień; obiad z grilla w ogrodzie przydomowym, lody w "Eiskafe" przy Phoenix-See w bardzo fajnym towarzystwie.I dalej- pójdę po całości w tych pochwlijkach -w sobotę idę na nocne party:disco:.Wolne wywalczyłam, zastępstwo zorganizowałam i... teraz boję się sama o siebie :pije3:

Co to za party? ja tez chce 
05 maja 2016 22:30
fioletowa.mysz

Co to za party? ja tez chce :-)

Normalne, idę w miacho, a tam polska knajpa z tańcami, albo disco- trzy poziomy wiekowe. Miasto Dortmund, zbiórka i rozgrzewka u Grześka i Aśki. Przyjeżdżaj fioletowa.m. , to może przy Tobie załapię się na inne pieterko.
05 maja 2016 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Pochwlę dzisiejszy dzień; obiad z grilla w ogrodzie przydomowym, lody w "Eiskafe" przy Phoenix-See w bardzo fajnym towarzystwie.I dalej- pójdę po całości w tych pochwlijkach -w sobotę idę na nocne party:disco:.Wolne wywalczyłam, zastępstwo zorganizowałam i... teraz boję się sama o siebie :pije3:

Masz moje błogosławieństwo i szalej "d,usza piekła nie ma".A przepraszam Koleżanka w pracy
05 maja 2016 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

:yeah:"Bogatemu to i kogut jajko zniesie":cheerleaderka2:

Michasiu i 'Byk się ocieli'  bogatemu,,,,
05 maja 2016 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Normalne, idę w miacho, a tam polska knajpa z tańcami, albo disco- trzy poziomy wiekowe. Miasto Dortmund, zbiórka i rozgrzewka u Grześka i Aśki. Przyjeżdżaj fioletowa.m. , to może przy Tobie załapię się na inne pieterko.:yeah:

Bardzo chetnie ale ciut mnie te kilometry odstraszaja. Zawsze jak cos sie ok kroi to ja nie mam jak. 
05 maja 2016 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Ile by nie było ,to cieszy ,bo to wygrana..Gratuluję i życzę większych wygranych.

Jasne, że tak Ivettko,

Dziękuję
05 maja 2016 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Michasiu i 'Byk się ocieli'  bogatemu,,,,:-)

pieniądze szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w mercedesie niż w tramwaju.Ja raz wygrałam 160zł w totolotku, radość była że ojej.
05 maja 2016 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

:piatka:pieniądze szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w mercedesie niż w tramwaju.Ja raz wygrałam 160zł w totolotku, radość była że ojej.:cheerleaderka2:

,, ha, haa Michasiu to prawda co napisałaś
A wygrana cieszy bardzo.
W Lotto  do wygrania jest 60 000 000 milioników ''
05 maja 2016 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Masz moje błogosławieństwo i szalej "d,usza piekła nie ma".A przepraszam Koleżanka w pracy:-):-):-)

Jest piekło, jest niebo, jest praca, jest czas wolny, jest dzień i jest noc. Nie ma za co przepraszać Koleżanko . Mojej Pdp nie pasują przeważnie zastępstwa za mnie. W nocy nie będzie musiała ich oglądać, a ja,no cóż,  spragniona jestem wolności 
05 maja 2016 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

hej :)))
ja za tydzień wyruszam na nocne party :)
05 maja 2016 22:56
agamor

hej :)))
ja za tydzień wyruszam na nocne party :)

Ach Ty, Agamorku , jak miło Cię widzieć . A gdzie teraz jesteś ?