prosze cie ! na co ? na waciki :lol3:
prosze cie ! na co ? na waciki :lol3:
Pochwaleię, że wygrałam 120zł w zdrapkach. Kupiłam ,zdrapałam i wydrapałam :skacze:
Pochwaleię, że wygrałam 120zł w zdrapkach. Kupiłam ,zdrapałam i wydrapałam :skacze:
Pochwlę dzisiejszy dzień; obiad z grilla w ogrodzie przydomowym, lody w "Eiskafe" przy Phoenix-See w bardzo fajnym towarzystwie.I dalej- pójdę po całości w tych pochwlijkach -w sobotę idę na nocne party:disco:.Wolne wywalczyłam, zastępstwo zorganizowałam i... teraz boję się sama o siebie :pije3:
Co to za party? ja tez chce :-)
Pochwlę dzisiejszy dzień; obiad z grilla w ogrodzie przydomowym, lody w "Eiskafe" przy Phoenix-See w bardzo fajnym towarzystwie.I dalej- pójdę po całości w tych pochwlijkach -w sobotę idę na nocne party:disco:.Wolne wywalczyłam, zastępstwo zorganizowałam i... teraz boję się sama o siebie :pije3:
:yeah:"Bogatemu to i kogut jajko zniesie":cheerleaderka2:
Normalne, idę w miacho, a tam polska knajpa z tańcami, albo disco- trzy poziomy wiekowe. Miasto Dortmund, zbiórka i rozgrzewka u Grześka i Aśki. Przyjeżdżaj fioletowa.m. , to może przy Tobie załapię się na inne pieterko.:yeah:
Ile by nie było ,to cieszy ,bo to wygrana..Gratuluję i życzę większych wygranych.
Michasiu i 'Byk się ocieli' bogatemu,,,,:-)
:piatka:pieniądze szczęścia nie dają, ale lepiej płakać w mercedesie niż w tramwaju.Ja raz wygrałam 160zł w totolotku, radość była że ojej.:cheerleaderka2:
Masz moje błogosławieństwo i szalej "d,usza piekła nie ma".A przepraszam Koleżanka w pracy:-):-):-)
hej :)))
ja za tydzień wyruszam na nocne party :)