Pochwalijki #3

26 maja 2016 07:53 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

dodane na zapodaj.netJa się wczoraj zryczałam, jak Te słowa przeczytałam napisanę przez Synową z którą mieszkam pod jednym dachem,Kochamy tego samego Mężczyznę tylko inną miłością a to trzeba nie lada sztuki jak obydwie "chcą na raz by  nie powstał ambaras.:niebo pieklo:Chyba jeszcze nie zalazłam za koszulę jak skrobię  takie słówka.Lubię się dzielić swoją radością, ale to chyba nie taka zła cecha:zawstydzony: Piszę to nieskromna Michasia, a co jak pochwalijki to pochwalijki.buziaki dla Teściowych -Mam:)

Fajną Synową masz.
26 maja 2016 07:53 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Fajną Synową masz.

26 maja 2016 08:04 / 5 osobom podoba się ten post
Benita

Woda to mój żywioł. kocham wodę. Umiałam pływać, zanim nauczyłam sie chodzić. niejedno jeziorko przepłynęłam. Jak nikt mnie nie pogania - pływac mogę godzinami - mnie to nie męczy. Dla mnie pływanie - w moim wykonaniu - to nie sport, to najgłębszy, najcudowniejszy relaks.

Ja też uwielbiam wodę, a najbardziej w morzu :pomponiara:  W PL chodzę na basen. To też jeden z moich sposobów na "reset"  Chociaż pływam tylko.....no ale pływam ! Nie ma co się czepiać szczegółów
26 maja 2016 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ja też uwielbiam wodę, a najbardziej w morzu :pomponiara:  W PL chodzę na basen. To też jeden z moich sposobów na "reset"  :-)Chociaż pływam tylko.....no ale pływam ! Nie ma co się czepiać szczegółów :zawstydzony:

Nie patrz na szczegóły. Pływaj dla własnej przyjemności :)
26 maja 2016 09:33 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie patrz na szczegóły. Pływaj dla własnej przyjemności :)

Tak właśnie robię

26 maja 2016 09:45 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Tak właśnie robię :-)

Mam tu nawet w pobliżu jezioro , jest kąpielisko. Czekam na upały, to sobie wieczorem nieomieszkam popływac.
26 maja 2016 19:07 / 7 osobom podoba się ten post
musze sie pochwalic, ze dzis mialam odwage stanowczo szalonej corce powiedziec, ze albo zalatwi wozek z motorem, albo nie wychodze na spacery( klamstwo, bo co bym z Walburga w chwili jej tajfunu zrobila) albo sama dziennie kilka razy z mama spaceruje. Dalam nazwe wozka, namiary i kazalam zapindalac do lekarza po recepte. powiedziala, ze chetnie zalatwi jesli takie cudo istnieje, bo ona myslala, ze sa tylko takie wozki , gdzie chory sam musi obslugiwac a mamusia jest demencyjna, wiec jak ona by jechalaJuz wyobrazilam Walburge na tym wozku....... z jej obsluga
26 maja 2016 20:15 / 7 osobom podoba się ten post
Sama sobie "naprawiłam", to sama się pochwalę - znowu mozilla u mnie współpracuje z OP24
26 maja 2016 21:09 / 8 osobom podoba się ten post
Mamusiu, Najukochansza na Świecie,
bez której by mnie nie było,
dzięki, której tak wiele się nauczyłem w życiu.
Dziękuję Mamusiu i Wszystkiego najlepszego życzę.
Kocham ,,,,,,.

Takie życzenia dostałam
26 maja 2016 21:13 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Mamusiu, Najukochansza na Świecie,
bez której by mnie nie było,
dzięki, której tak wiele się nauczyłem w życiu.
Dziękuję Mamusiu i Wszystkiego najlepszego życzę.
Kocham ,,,,,,.:-)

Takie życzenia dostałam :tanczy::tanczy:

sliczne Lisko:) to sa chwile , dla ktorych warto zyc i widzi sie sens zycia. Ja tez dostalam dzis sliczne zyczenia od obu corek, od przejsciowo wyrodnej tez, ale ta marnotrawna corka juz do domu wrocila, stala sie inna osoba tylko dlatego, ze zobaczyla co to jest zycie:)Czasem warto pewne rzeczy przeczekac, dac dzialac czasowi
26 maja 2016 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
leni

sliczne Lisko:) to sa chwile , dla ktorych warto zyc i widzi sie sens zycia. Ja tez dostalam dzis sliczne zyczenia od obu corek, od przejsciowo wyrodnej tez, ale ta marnotrawna corka juz do domu wrocila, stala sie inna osoba tylko dlatego, ze zobaczyla co to jest zycie:)Czasem warto pewne rzeczy przeczekac, dac dzialac czasowi

Cieszę się razem z Tobą, że dostałaś życzenia i ,że jest lepiej, że też się cieszysz, czas leczy rany itd..
Fajnie się czyta jak Wszystko jest  OK. Leni Mamusiu
26 maja 2016 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Cieszę się razem z Tobą, że dostałaś życzenia i ,że jest lepiej, że też się cieszysz, czas leczy rany itd..
Fajnie się czyta jak Wszystko jest  OK. :tanczy: Leni Mamusiu :przytula:

Liska
27 maja 2016 11:19 / 5 osobom podoba się ten post
muszę się pochwalic , że po 4 latach poszukiwań znalazłam opiekuneczkę , która jutro do mnie przyjedzie na pogaduchy !!! rozmawiałyśmy już parę razy telefonicznie --- jutro real !!
27 maja 2016 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
lolowa

muszę się pochwalic , że po 4 latach poszukiwań znalazłam opiekuneczkę , która jutro do mnie przyjedzie na pogaduchy !!! rozmawiałyśmy już parę razy telefonicznie --- jutro real !!:modlmy sie:

Ja też mogę przyjechać,albo Ty do mnie
Tylko gdzie jesteś,bo ja w Ulm.
Pozdrawiam.
27 maja 2016 11:38 / 4 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalam że w końcu rozmawialam z Ona_Lisa:) Co prawda przez telefon, ale zawsze to coś:) Super!