Pochwalijki #3

06 października 2015 21:43
Zdjęcie przecież nasze mają.A pewnie nie dałaś czarno- białego?
06 października 2015 22:14
krawat i koszule masz
06 października 2015 22:16 / 3 osobom podoba się ten post
nadzieja

krawat i koszule masz:-)

Będę towarzyszył Kobiecie przecie.
06 października 2015 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
Brawo Knorr Podziel sie jutro wrażeniami;)

06 października 2015 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Będę towarzyszył Kobiecie przecie.

baw sie dobrze
07 października 2015 06:41
Marta

Brawo Knorr :brawo1:Podziel sie jutro wrażeniami;)

Myślisz , że będą ?
07 października 2015 06:43
Daltonista jakiś , nie ma bata ! " zgadnął " se i tyle
07 października 2015 08:01 / 6 osobom podoba się ten post
Ech moze sie tez pochwale!!Moja corka pare dni nie jest sama w domku ma małego obronce, przyjaciela Oczywiscie musi urosnac jeszcze nauczyc wszystkiego ale jest szczesliwa to mały labradorek Traktuje opiekuje sie nim jak dzieckie!!A ja sie ciesze ze juz nie jest tak sama jak palec w domku,
07 października 2015 08:55
Wstałam a co? Bo zaspana jestem i nie wiem o co chodzi...?
Manuelo labrador to ujjjj na obrońcę raczej się nie nadaje ale na słodkiego przyjaciela - jak najbardziej.
Miłego dnia wszystkim.
07 października 2015 09:02 / 1 osobie podoba się ten post
Aaa to Pochwalijki a nie Powitajki..he he no nic na oczy jeszcze nie widzę za wcześnie jest;)
A co do tłumaczenia to nie wymagajcie zbyt wiele,wierszy po niemiecku nie umiem składać,tego to chyba nawet Wichurra nie potrafi.
Lecę robić śniadanie.
07 października 2015 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Myślisz , że będą ? :-):-):-)

Myślisz, że nie ))
07 października 2015 10:43 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Myślisz , że będą ? :-):-):-)

Na pewno będą.Przecież Knorr zrobi wrażenie:) W tym krawacie...
07 października 2015 23:34 / 9 osobom podoba się ten post
Dopiero co z Babcią zlądowałem. Wybrałem cielęcinę z kasztanami. Wyśmienite!! Pierwszy raz smakowało mi coś w restauracji.
Było 6 osób. Rozmowy o biznesie głównie i wizytach w różnych krajach Świata z Koreą włącznie. (nigdy nie wiem która jest która).Powiało wielkim światem w tej monotonnej pracy.
Nikt nie uwierzy, ale na koniec usłyszałem, ze jestem bardzo eleganckim mężczyzną ))).
A Businesswomen "mierzyła"mnie z góry na dół przy pożegnaniu przed restaurant jak babę.))
No! Warto było latać za tą marynarką!Przynajmniej Babci wstydu nie przyniosłem. Ale pan towarzyszący Businesswomen (która notabene zamówiła sobie mały samolot co by do dyspozycji wyłącznej na podróże służbowe był), powiedział do Syna mojej Pdp, że jego wuja ma opiekunkę z Rumunii i są bardzo z niej zadowoleni a syn odpowiedział,że nie myślą o tym, bo tylko z Polski są najlepsi))
A i nawet lampkę dobrego czerwonego wina wypiłem.
No to się pochwaliłem!!!
08 października 2015 08:14 / 1 osobie podoba się ten post
Schau mir in die Augen mit aller Macht-spójrz mi w oczy z całej mocy
08 października 2015 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
To ja sie pochwale tez wczoraj Pdp miala97 urodzinki imprezka bvardzo mila rodzinka w komplecie dostalam kwiaty referencje i koperte i na koniec ze czekaja na mnie po nowym roku bardzo to mile jestem tu 2 raz i czuje sie jak w domku,jeszcze 6 dni mi zostalo tego turnusu.;-)