Pochwalijki #3

09 października 2015 11:19 / 7 osobom podoba się ten post
W temacie o firmach nie mogę napisać, bo mam tą opcję zablokowaną, więc tutaj się pochwalę.
Dostałam w końcu całą wypłatę + odsetki + koszty dojazdu do innego miasta (gdzie odesłała mnie ta firma ze zlecenia) + koszty sądowe, które poniosłam chcąc odzyskać swoje pieniądze + koszty kancelarii adwokackiej, którą dostałam jakoby "z urzędu" składając wniosek do e-sądu.
Terka i Babka - walczcie dalej i nie popuszczajcie! Ja czekałam 2 lata i opłacało mi się.
09 października 2015 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
Nauczylam sie nie patrzec na rzeczy, na ktore mnie nie stac Bo ja z tych z drogim gustem. Z tysiaca rzeczy w najdrozszej sie zakocham I zauwazylam, ze odkad mieszkam w DE oszczedniejsza sie zrobilam Chociaz czasem tez mi sie poszalec zdarza
09 października 2015 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

W temacie o firmach nie mogę napisać, bo mam tą opcję zablokowaną, więc tutaj się pochwalę.
Dostałam w końcu całą wypłatę + odsetki + koszty dojazdu do innego miasta (gdzie odesłała mnie ta firma ze zlecenia) + koszty sądowe, które poniosłam chcąc odzyskać swoje pieniądze + koszty kancelarii adwokackiej, którą dostałam jakoby "z urzędu" składając wniosek do e-sądu. :-)
Terka i Babka - walczcie dalej i nie popuszczajcie! Ja czekałam 2 lata i opłacało mi się. :-)

Gratuluje To bardzo dobra wiadomosc
09 października 2015 12:33 / 4 osobom podoba się ten post
Juz nie masz czym , bo przekroczyłaś " okrągłą cyfrę " ....tadam !
09 października 2015 16:55 / 8 osobom podoba się ten post
Serwus kochaniutkie! A ja Wam sie pochwale zakupami dla mojej Zosiek.U mnie babyszal ,lozeczko jest,wozek w drodze,ubranka sa.....Tylko Zoski mi się już chceeee.Dostalam na glowe .Snie o niej...Nie moge juuuuuuz
09 października 2015 17:08
Ale mi się chceeee .....
11 października 2015 10:07 / 4 osobom podoba się ten post
Aha,musze sie pochwalic,ze nareszcie doladowalam konto internetowe bez przeszkod i mi kasy nie "zezarlo"
11 października 2015 19:26 / 8 osobom podoba się ten post
Mój Chłop taaaki przewidywalny :)
na urodzinki dostałam kolejne dwie zawieszki z Pandory, także mogę już śmigać w bransoletce :)
11 października 2015 21:56
gosia35

Ale mi się chceeee .....

Ale Ty ją już masz, najbliżej jak tylko może to być. Jak się urodzi, to już nigdy nie będzie tak z Tobą zjednoczona.
11 października 2015 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Darek sie nie pochwalił to ja się za niego pochwalę, że złowił wczoraj szczupaka 85 cm:)
12 października 2015 05:41 / 5 osobom podoba się ten post
mzap88

Mój Chłop taaaki przewidywalny :)
na urodzinki dostałam kolejne dwie zawieszki z Pandory, także mogę już śmigać w bransoletce :)

No ! a później będziesz płakać , że Cię pęcherz boli !!!..... Boszszeee , czy te mlode dziewczyny choć trochę myślą ? 
Mzapku ! proszę natychmiast mi się w coś jeszcze przyodziać oprócz tej bransoletki ..... chociaż jakieś " niewymowne " załóż albo inny BH ,  bo przecież jesień już mamy a Ty w samej bransoletce chcesz śmigać  ? .......a później grzejemy się termoforkami , co ?  
12 października 2015 06:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No ! a później będziesz płakać , że Cię pęcherz boli !!!..... Boszszeee , czy te mlode dziewczyny choć trochę myślą ? 
Mzapku ! proszę natychmiast mi się w coś jeszcze przyodziać oprócz tej bransoletki ..... chociaż jakieś " niewymowne " załóż albo inny BH ,  bo przecież jesień już mamy a Ty w samej bransoletce chcesz śmigać  ? .......a później grzejemy się termoforkami , co ? :-):-):-) 

Dobre Baśiu, dobre ha, haa, prawie laptopka poplułam,,,
12 października 2015 10:18 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mzapku ! proszę natychmiast mi się w coś jeszcze przyodziać oprócz tej bransoletki ..... chociaż jakieś " niewymowne " załóż albo inny BH ,  bo przecież jesień już mamy a Ty w samej bransoletce chcesz śmigać  ? .......a później grzejemy się termoforkami , co ? :-):-):-) 

Baśka, jak Ty coś czasem dowalisz :))
12 października 2015 10:52 / 6 osobom podoba się ten post
Ja wczoraj pojechałam na rowerze do polskiego kościoła.Jak na wejście zaczął organista śpiewać pieśń ,,Pan kiedyś stanął nad brzegiem '',tak mnie ścisło w piersiach ,że jeszcze trochę ,a oczka by mi się zrobiły mokre.Piękna Msza św w j.polskim.Patrzyłam ,czy gdzieś nie ma jakiejś opiekunki ,ale nie zauważyłam .Na koniec równo z błogosławieństwem kilka osób wyrwało się do wyjścia .Pomyślałam ,gdzie im się tak śpieszy .Ja tam wychodzę sobie powoli z kościółka ,a tam stoi duży samochód z lodówka z napisem Sokołów, a w nim wędliny ,szyneczki i jakieś słodycze oczywiście Polskie.Kolejka była duża ,więc już wiem gdzie się tak co niektórym spieszyło . Po obiedzie pojechałam do rynku na Flomark .Wszystkie sklepy ku mojemu zdziwieniu były otworzone .Na scenie jakiś zespół grał stare przeboje .Ludzi ogrom,że trudno było się połapać w którym kierunku iść.Zagrałam przed DM w ,,ruletkę '',ale nie miałam szczęścia ,bo tylko dostałam próbki szamponu i Perwolu.Pomału prowadząc rower wyszłam z tego tłumu ludzi ,a tu słysze ,,Dzień dobry ,pani''.Rozglądam się ,kto ,gdzie tak mówi ,czy to do mnie ,czy koło mnie ,ale jednak do mnie .Przede mną roześmiany facet mówi po polsku.Zdziwienie moje i pytam skąd wie ,że ja jestem z Polski,a on na to ,że mnie dziś widział w kościele .Trochę porozmawiałam ,bo czasu już nie było .Nowy znajomy obiecywał ,że za tydzień też będzie w Kościele.Tak to minęła mi niedziela ."/>
12 października 2015 11:12 / 3 osobom podoba się ten post
Farciara jestem ,jak zwykle-robota sama mnie szuka:)W weekend jedna ,przed chwilą następna.Ta dzisiejsza,niestety obejmuje terminami BN ,więc choć kusząca kasiorka wzięłam tę pierwsza propozycję:)Na obu sztelach już byłam,wszystko znane ,bez niespodzianek.Tak to ja lubię:):):)Jest jeszcze trzecia oferta,zaraz po świętach-nad tą się jeszcze zastanawiam -oczywiście też już dobrze znana:)