Zakupy #3

22 listopada 2016 08:59
wichurra2

A mi to się ciuchy z H&M nie podobają :) Nie rozumiem uwielbienia niektórych dla tego sklepu.

Kobieta byc, ach kobieta byc... ale nie z HaieM!!!

Wietrzyku... czytam, ze samochody zaczynacie we Wrzesni produkowac. Pewnie nas opuscisz, na jezykoznawcow nadszedl czas?
22 listopada 2016 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Kobieta byc, ach kobieta byc... ale nie z HaieM!!!

Wietrzyku... czytam, ze samochody zaczynacie we Wrzesni produkowac. Pewnie nas opuscisz, na jezykoznawcow nadszedl czas?

Nie byłam na tyle odważna ,  żeby się do VW zgłosić :( 
Ale możliwości będą się tworzyć ,  wiec mam nadzieję ,  że Was opuszczę :)
22 listopada 2016 09:06
wichurra2

A mi to się ciuchy z H&M nie podobają :) Nie rozumiem uwielbienia niektórych dla tego sklepu.

Faktycznie Wichurra- szału nie ma :)
22 listopada 2016 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Od H&M wolę Marks& Spencer. Jakość lepsza......tak mi się wydaje. Wzornictwo raczej dla starszych.
22 listopada 2016 09:19 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Nie byłam na tyle odważna ,  żeby się do VW zgłosić :( 
Ale możliwości będą się tworzyć ,  wiec mam nadzieję ,  że Was opuszczę :)

No nie noo, Wichura !! Jak Ty się niemieckich babć i dziadków nie boisz to co tam VW  Powinnaś się przemóc, złóż CV a nóż się uda. Ćwicz się w składaniu CV i wszelakich rozmowach kwalifikacyjnych. Najwyżej odpadniesz ale złóż !!!
22 listopada 2016 09:26 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No nie noo, Wichura !! Jak Ty się niemieckich babć i dziadków nie boisz to co tam VW :lol1: Powinnaś się przemóc, złóż CV a nóż się uda. Ćwicz się w składaniu CV i wszelakich rozmowach kwalifikacyjnych. Najwyżej odpadniesz ale złóż !!!

Już miałam zacząć poszukiwania ciebie,nie odzywasz się od miesiaca ...
22 listopada 2016 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No nie noo, Wichura !! Jak Ty się niemieckich babć i dziadków nie boisz to co tam VW :lol1: Powinnaś się przemóc, złóż CV a nóż się uda. Ćwicz się w składaniu CV i wszelakich rozmowach kwalifikacyjnych. Najwyżej odpadniesz ale złóż !!!

Tez sobie tak tłumaczę ,  że co mi tam - do dziadków zawsze mogę wrócić ,  a może akurat się uda. Od stycznia będę szukać pracy w Polsce. chyba:)
22 listopada 2016 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już miałam zacząć poszukiwania ciebie,nie odzywasz się od miesiaca ...

No wiem, ale mam tak trudne miejsce, że nawet pisać mi się juz nie chce. Co tam pisać ,  nawet ma czytanie mam mało czasu.
22 listopada 2016 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

No wiem, ale mam tak trudne miejsce, że nawet pisać mi się juz nie chce. Co tam pisać ,  nawet ma czytanie mam mało czasu.

Niedługo zjeżdzasz,dasz radę. 
22 listopada 2016 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Tez sobie tak tłumaczę ,  że co mi tam - do dziadków zawsze mogę wrócić ,  a może akurat się uda. Od stycznia będę szukać pracy w Polsce. chyba:)

Szukaj, szukaj. Składaj papiery gdzie się da. I żadnych "ale" nie wyszukuj !!!  
22 listopada 2016 14:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Nie wierze w zadne jej slowo. Nyguska.... albo ma juz cos nagrane. Raczej to drugie;)))
22 listopada 2016 16:36 / 3 osobom podoba się ten post
Zrobiłam zakupy w DM-ie i Douglasie. W DM-ie oprócz kosmetyków tu z Balei prezentowanych, to kupiłam piling do ciała z solą morską i maskę do włosów z jedwabiem, która się sprawdzila na moich. W Douglasie oprócz planowanych zakupów, ekspedientka "wcisnęła" mi- haha :) krem do twarzy Lancome, Hydra Zen, nawilżająco-odstresowujący. Ciekawa jestem efektów :)
22 listopada 2016 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Zrobiłam zakupy w DM-ie i Douglasie. W DM-ie oprócz kosmetyków tu z Balei prezentowanych, to kupiłam piling do ciała z solą morską i maskę do włosów z jedwabiem, która się sprawdzila na moich. W Douglasie oprócz planowanych zakupów, ekspedientka "wcisnęła" mi- haha :) krem do twarzy Lancome, Hydra Zen, nawilżająco-odstresowujący. Ciekawa jestem efektów :)

Nie wierzę ,ze Tobie można tak co kolwiek  wciskac.
22 listopada 2016 17:22
wichurra2

Mi tez sie nie podobaja .Wiekszosc to raczej moda mlodziezowa i rozmiarowka tez.
22 listopada 2016 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Nie wierzę ,ze Tobie można tak co kolwiek  wciskac.

Dlatego "Haha" napisałam:) Nie dałam się długo namawiać, a kremem się już nasmarowałam- jest fajny, natychmiastowo nawilża i łagodzi podrażnienia. Teraz w okresie grzewczym bardzo przydatny, bo powietrze suche.