A mi to się ciuchy z H&M nie podobają :) Nie rozumiem uwielbienia niektórych dla tego sklepu.
A mi to się ciuchy z H&M nie podobają :) Nie rozumiem uwielbienia niektórych dla tego sklepu.
Kobieta byc, ach kobieta byc... ale nie z HaieM!!!
Wietrzyku... czytam, ze samochody zaczynacie we Wrzesni produkowac. Pewnie nas opuscisz, na jezykoznawcow nadszedl czas?
Nie byłam na tyle odważna , żeby się do VW zgłosić :(
Ale możliwości będą się tworzyć , wiec mam nadzieję , że Was opuszczę :)
No nie noo, Wichura !! Jak Ty się niemieckich babć i dziadków nie boisz to co tam VW :lol1: Powinnaś się przemóc, złóż CV a nóż się uda. Ćwicz się w składaniu CV i wszelakich rozmowach kwalifikacyjnych. Najwyżej odpadniesz ale złóż !!!
No nie noo, Wichura !! Jak Ty się niemieckich babć i dziadków nie boisz to co tam VW :lol1: Powinnaś się przemóc, złóż CV a nóż się uda. Ćwicz się w składaniu CV i wszelakich rozmowach kwalifikacyjnych. Najwyżej odpadniesz ale złóż !!!
Już miałam zacząć poszukiwania ciebie,nie odzywasz się od miesiaca ...
No wiem, ale mam tak trudne miejsce, że nawet pisać mi się juz nie chce. Co tam pisać , nawet ma czytanie mam mało czasu.
Tez sobie tak tłumaczę , że co mi tam - do dziadków zawsze mogę wrócić , a może akurat się uda. Od stycznia będę szukać pracy w Polsce. chyba:)
Zrobiłam zakupy w DM-ie i Douglasie. W DM-ie oprócz kosmetyków tu z Balei prezentowanych, to kupiłam piling do ciała z solą morską i maskę do włosów z jedwabiem, która się sprawdzila na moich. W Douglasie oprócz planowanych zakupów, ekspedientka "wcisnęła" mi- haha :) krem do twarzy Lancome, Hydra Zen, nawilżająco-odstresowujący. Ciekawa jestem efektów :)
Nie wierzę ,ze Tobie można tak co kolwiek wciskac.