Atrakcje i owszem od ostatniego miesiąca ich mi nie brakuje,wiem że to nie śmieszne i może to chamskie z mojej strony ale uśmiałam się dzisiaj do łez,jedna osoba rządziła całą rodziną a oni nie mogli sobie z nią poradzić do dzisiaj hehe :)
Atrakcje i owszem od ostatniego miesiąca ich mi nie brakuje,wiem że to nie śmieszne i może to chamskie z mojej strony ale uśmiałam się dzisiaj do łez,jedna osoba rządziła całą rodziną a oni nie mogli sobie z nią poradzić do dzisiaj hehe :)
taaaaak, teraz podejrzenia mają? ja zgłaszałam, co ona wyprawia, to usłyszałam, że dziadek ją lubi, dlatego tu jest, nic dodac nic ująć
Dziadek ją lubi?On w niej zakochany,Marby mąż umarł 19 marca wieczorem a ona rano przyszła i do niego mówi:ty sam ja już też sama więc teraz możesz się ze mną ożenić i nie tylko ja to słyszałam stałam ze sprzątaczką,szczęki nam opadły i bez słowa wyszłyśmy no a dziadek przeszczęśliwy ;)
Ja chyba książkę napiszę o tym :)
Sory faktycznie się trochę zapomniałam to nie miejsce na ten temat.Mleczko1,nie nie wstyd mi że akurat tą osobę obgaduję,wykończyła nerwowo nie jedną opiekunkę z Polski.
Jest ktos w Bonn???Odezwijcie sie!!