Pomysły na prezent świąteczny

12 grudnia 2024 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Mnie też, ja to w ogóle nie potrafię przyjmować prezentów. :prosze o cisze: Źle się z tym czuję, ale obdarowywać zawsze lubię. :ubieranie_choinki:

Jutro jadę małe prezenciki dobrej znajomej podarować, a pojutrze obdaruję jeszcze dwie moje psiapsiółki tutaj w Berlinie
13 grudnia 2024 09:32 / 3 osobom podoba się ten post
A ja juz wiem co sprezentuję- tak mniej więcej :) 
13 stycznia 2025 06:44
 Zalando Lounge to ekskluzywny klub zakupowy, oferujący produkty premium w atrakcyjnych cenach. Dzięki kuponom rabatowym zakupy stają się jeszcze bardziej opłacalne. Kupony te pozwalają na dodatkowe zniżki na wybrane kolekcje odzieży, obuwia i akcesoriów od najlepszych marek https://www.dziennik.pl/kody-rabatowe/zalando-lounge. Można je zdobyć podczas specjalnych promocji lub zapisując się do newslettera. Aby skorzystać z rabatu, wystarczy wpisać kod promocyjny podczas finalizacji zamówienia. To świetny sposób na oszczędzanie w Zalando Lounge!
04 listopada 2025 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
Wiem, że dopiero początek listopada, ale ja już powoli rozglądam się za prezentami pod choinkę  i szukam inspiracji. Co macie w planach na ten rok dla swoich bliskich? 
04 listopada 2025 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
izabelaf

Wiem, że dopiero początek listopada, ale ja już powoli rozglądam się za prezentami pod choinkę :ubieranie_choinki: i szukam inspiracji. Co macie w planach na ten rok dla swoich bliskich? :kwiatek dla ciebie1:

Stół i krzesła do nowego domu to dla mnie prezent i męża będzie  bo mieszkamy pierwszy rok ale długo mi zeszło na poszukiwaniu dobrego stołu, takiego, że po rozłożeniu będzie miał aż  520cm max. O taki mi chodziło bo nie lubię dostawiać i sztukowac jak będzie więcej gości a taki mam się akurat zmieści w salonie gdy trzeba będzie go rozłożyć dla więcej ludzi. Corka dostanie kasę bo w przyszłym roku wybiera się na wymianę ERASMUS do Wiednia i kasa jej się przyda. I koniec. Umeblowałam dom w tym roku . Wydałam wszystkie pieniądze z konta więc muszę teraz się odkuć a ze stołu i krzeseł.to i mąż się ucieszył. Już zamówione . Dostawa za 4-5 tygodni. 
05 listopada 2025 08:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

A ja juz wiem co sprezentuję- tak mniej więcej :) 

A co w tym roku ,,?
Z czasem  tak bywa , ze już nie mam wielkiego wyboru  
Kilka lat czy nawet kilkanaście wstecz wszystko się przydało .Teraz już tylko ,".,święty spokój",potrzebny czego w prezencie się nie daje .Na to trzeba zapracować czy zasłużyć .
Co by podarować ? Nie wiem !!!

05 listopada 2025 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
W tym roku zrobiłabym pudełko wspomnień tani albumik, parę wydruków starych fotek  liścik ode mnie i ulubiona herbatka bo takie drobiazgi grzeją bardziej niż kaloryfer
05 listopada 2025 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

A co w tym roku ,,?
Z czasem  tak bywa , ze już nie mam wielkiego wyboru  
Kilka lat czy nawet kilkanaście wstecz wszystko się przydało .Teraz już tylko ,".,święty spokój",potrzebny czego w prezencie się nie daje .Na to trzeba zapracować czy zasłużyć .
Co by podarować ? Nie wiem !!!

To Mikołaj w tym roku do Ciebie nie przyjedzie 
05 listopada 2025 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
bozena1234

W tym roku zrobiłabym pudełko wspomnień tani albumik, parę wydruków starych fotek  liścik ode mnie i ulubiona herbatka bo takie drobiazgi grzeją bardziej niż kaloryfer:odpoczynek_kominek:

Jasne. Praktyczne prezenty albo pieniądze w kopercie daje się na ogół na weselu. Boże Narodzenie to inny czas. Jeśli jestesmy z obdarowywanymi wystarczająco blisko, to nie ma większego problemu aby prezentem sprawic radość i udowodnić to, że o nich myślimy. To są własnie te ulubione herbatki , czy inne drobiazgi. Może bilety na jakiś koncert? 
07 listopada 2025 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

To Mikołaj w tym roku do Ciebie nie przyjedzie :wysmiewa:

Na lasso złapie . Chce żeby mi auto zatankował do pełna i że dwie książki  . 
08 listopada 2025 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Na lasso złapie . Chce żeby mi auto zatankował do pełna i że dwie książki  . 

I mój Mikołaj nie lubi zbędnego.....Lassa jeszcze nie używałam