Wyłowione z sieci 3

05 listopada 2016 13:36 / 5 osobom podoba się ten post
W pierwszej chwili po otwarciu zadałam sobie pytanie "co tam robi Barbara N.?"
Jeśli chodzi o to, co zobaczyłam dalej, to szkoda słów...
05 listopada 2016 15:59 / 4 osobom podoba się ten post
salazar

Nie wiem, czy to jeszcze śmieszne, czy już straszne?

http://www.fronda.pl/a/happy-feet-tupot-malych-stop-rodzice-strzezcie-dzieci-przed-tym-filmem,81002.html

Brak słów! 
07 listopada 2016 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
07 listopada 2016 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Ciekawe co jeszcze wymyślą? http://kobieta.wp.pl/polkom-grozi-zakaz-antykoncepcji-projekt-trafil-wlasnie-do-sejmu-6042676916302465a

Ostatnio własnie zastanawialam się nad tym samym: co jeszcze wymyślą...doszła do wniosku,że ubiorą nas w worki żeby celebrować skromność.
07 listopada 2016 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ostatnio własnie zastanawialam się nad tym samym: co jeszcze wymyślą...doszła do wniosku,że ubiorą nas w worki żeby celebrować skromność.

Ja się po prostu załamałam .....i jak mi przyjdzie żyć , gdy taka ustawa wejdzie w życie ? ......a co , pomarzyć se nie mogę ? 
07 listopada 2016 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja się po prostu załamałam:-( .....i jak mi przyjdzie żyć , gdy taka ustawa wejdzie w życie ? ......a co , pomarzyć se nie mogę ? :lol3:

Nie wiem Basi,chyba tylko zostanie nam kalendarzyk małżeński...
07 listopada 2016 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jak w islamie - kobieta tylko do rodzenia dzieci albo zero seksu.
07 listopada 2016 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czyli wychodzi na to samo... 
07 listopada 2016 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Jak w islamie - kobieta tylko do rodzenia dzieci albo zero seksu. :diabel1:

Właśnie takie samoporównanie przyszło mi do głowy,niedługo Niemki będą nosić burki ,a Polki zgrzebne worki.To wszystko w imię religii.
07 listopada 2016 21:50 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tiaaa , kalendarzyk , ale kieszonkowy .....chyba a nie małżeński .....Ivanilka tak po cichutku zapytam : Ty masz na oku jaki mąż ? .....Kurde , ale paniom w mpoich latach akcje hulną jakby tak ustawa weszła .....żadnego ryzyka tralalalalala i mozna jechac z tym koksem 
07 listopada 2016 21:57 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tiaaa , kalendarzyk , ale kieszonkowy .....chyba a nie małżeński :-).....Ivanilka tak po cichutku zapytam : Ty masz na oku jaki mąż ? :-).....Kurde , ale paniom w mpoich latach akcje hulną jakby tak ustawa weszła .....żadnego ryzyka tralalalalala i mozna jechac z tym koksem :lol1:

No wiesz,narazie to ja w robiecie jestem,jak pourlopuję to może zacznę się na boki rozglądać,a co dla cebie też mam szukać? Zawsze to rażniej we dwie . Ja takiej ustawy jeszcze nie chce,za kilka lat dopiero bo mogę zaskoczyć,albo byc zaskoczona 
07 listopada 2016 22:06 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No wiesz,narazie to ja w robiecie jestem,jak pourlopuję to może zacznę się na boki rozglądać,a co dla cebie też mam szukać? Zawsze to rażniej we dwie . Ja takiej ustawy jeszcze nie chce,za kilka lat dopiero bo mogę zaskoczyć,albo byc zaskoczona :lol2:

Teraz jeszcze nie . Gdzieś tak za rok mniej więcej .....myslisz , że jeszcze będę miała szansę ? ....A co tam się zawczasu zamartwiac - kazda potwora znajdzie swojego amatora i szluss 
07 listopada 2016 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Teraz jeszcze nie . Gdzieś tak za rok mniej więcej .....myslisz , że jeszcze będę miała szansę ? ....A co tam się zawczasu zamartwiac - kazda potwora znajdzie swojego amatora i szluss :lol1:

Hehe oj Barabara jaka ty dziecinko nieuświadomiona jesteś...co ci będę na publicznym forum wykładać ... Znajdziesz szybciej niz ci się wydaje.
07 listopada 2016 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Hehe oj Barabara jaka ty dziecinko nieuświadomiona jesteś...co ci będę na publicznym forum wykładać ... Znajdziesz szybciej niz ci się wydaje.

Ale nie masz na mysli PDP płci przeciwnej ??? bo tego bym nie zniesła !
07 listopada 2016 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale nie masz na mysli PDP płci przeciwnej ??? bo tego bym nie zniesła !:lol1:

Wręcz bardzo przeciwnie