Wyłowione z sieci 3

01 grudnia 2016 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Z powodu zbytniej koncentracji na własnym narządzie, czy z powodu wyrzutow sumienia do końca życia, jako kary za seks pozamałżenski?:-)

Paolo, weź no się...ustosunkuj . Ciekawam Twojej opinii

Paolo protestuje przeciwko rozbierankom i ubierankom, czyli milczy
01 grudnia 2016 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No ale ten problem juz został rozwiązany. Przecież jest Pińcetplus, w niektorych przypadkach nawet x 6 , albo i więcej.
Państwo ma i Państwo da i nawet powie jak się prowadzić w zyciu.

Szkoda tylko, że "pęsety +" nic oprócz produkcji nie robią znam taką, która ma juz 5 i dalej do dzieła! Ktoś na to "+" robi 
01 grudnia 2016 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

No ale ten problem juz został rozwiązany. Przecież jest Pińcetplus, w niektorych przypadkach nawet x 6 , albo i więcej.

Chyba już państwo ni ma, bo bawi się w Janosika. Cosik niski ten Janosik. 
01 grudnia 2016 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Paolo protestuje przeciwko rozbierankom i ubierankom, czyli milczy:-)

On nie protestuje, on się rozleniwił. Gdzieżby tam miał cuś przeciw, jakby mu dziewczyny, nawet tłumnie, założyły czerwony krawat. Byle nie za długi. 
01 grudnia 2016 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

On nie protestuje, on się rozleniwił. Gdzieżby tam miał cuś przeciw, jakby mu dziewczyny, nawet tłumnie, założyły czerwony krawat. Byle nie za długi. 

To by była corrida
04 grudnia 2016 22:09
doda1961

Zamartwiasz się całkiem niepotrzebnie. Niepotrzebnie, bo za późno. 
12 grudnia 2016 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
12 grudnia 2016 22:47 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Bardzo stronnicze piśmidło, zawierające wiele negatywnych treści.  

Zdziwiłabym się, gdybyś napisał coś innego, ale może, jeśli już musisz wydać głos ;), odnieś się do artykułu, który, mam nadzieję, przeczytałeś :)?
12 grudnia 2016 23:08
salazar

Zdziwiłabym się, gdybyś napisał coś innego, ale może, jeśli już musisz wydać głos ;), odnieś się do artykułu, który, mam nadzieję, przeczytałeś :)?

Nie chcem, ale muszem siem powtórzyć.
Po przeczytaniu części artykułu doszedłem do wniosku, że pisanina w nim bardzo stronnicza jest, ponieważ w większości nieprawdziwe treści zawiera.
Polacy nie gęsi, swój nie tylko język, ale i rozum mają. 
13 grudnia 2016 06:11 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

http://ohme.pl/lifestyle/ania-wyszkoni-teraz-wiem-ze-nie-ma-zadnego-pozniej-ze-nie-mozna-czekac-na-jutro/

Zawsze myslimy,ze akurat Rak-nas nie dotyczy.Jak bardzo sie mylimy,przekonujemy sie czasami przy zwyklym badaniu kontrolnym.Napewno na najblizszym urlopie porobie wszystkie badania,bo akurat pod tym kątem nie pomyslałam.Rak nie pyta o wiek,ani płeć,ale możemy wcześniej go wykryć.Tylko nie trzeba bac sie badań.
16 grudnia 2016 15:04 / 1 osobie podoba się ten post