Malinko kochana, to tylko sunrsie w Kołobrzegu. Raz do roku na jeden weekend zjeżdżają się najlepsi didżejowcy z całego świata. Na koniec lipca jest taki festiwal u nas i jedną noc na plaży mają dla siebie..muzyka (nawet ja lubie tego posłuchać..czasem), różne lasery, fajerwerki i takie tam inne efekty. A że to sama młodzież to wiadomo... imprezują, piją i śpią na plaży, tę jedną noc, jedyną. Pozostałe dni w roku jest naprawdę czysto, nie na darmo Kołobrzeg ma przyznaną błękitną flagę (jest ich 31 w tym roku). Mogę zagwarantować, że te śmieci w ciągu dnia są przez ekipę wysprzątane. Plaże u nas są naprawdę czyste i ładne (pomijając parawaning). A gdzie ta młodzież ma sie wyszaleć za młodu? Ja uważam, że dobrze, że są takie zorganizowane i pod kontrolą imprezy typu Sunrise, Woodstok i inne podobne. Przyjeżdżajcie do Kołobrzegu nie ma się czego obawiać (jedynie zimnej wody w morzu i kijowej pogody...i cen)
A ja lubię takie klimaty.Poszalałabym na tej plaży.:-) Zbyt szybko zapominamy,że kiedyś też byliśmy młodzi.Że szaleliśmy,chodziliśmy na wagary.
Oj ja też poszalałabym na plaży,może nawet mi się uda w tym roku,bo wybieram się na urlop do ciepłego miejsca .Jak będzie okazja to nie odpuszczę.Muszę sobie przypomnieć młodość bo w naszej pracy to najpredziej można się demencją zarazić.
Poniewaz,jak zwykle,temat mnie wkurza,to zgadzam sie calkowicie z Tą Myszą Fioletowa i Alaska.One sie NADAJA...na opiekunki,o czym doskonale wiedza,ale przecza...Kurcze,sama sie zaplatalam w zeznaniach.Myszo,Alasko,tak trzymac!
Kołobrzeg jako miejsce na urlop,jeśli się chce wypocząć to wg mnie głupi pomysł.Z miasta do miasta?Do takiego samego smrodu,zgiełku i tłoku?Bez sensu.Takie miejsca jak Kołobrzeg,Mielno,Łeba czy Ustka to dla młodych,którzy się potrzebują wyszaleć.Odpoczynek tylko w małych miejscowościach.Np.Mielnem są wioseczki :Mielenko,Niegoszcz-do plaży wprawdzie kawałek,ale cisza i spokój.Także Białogóra,Pustkowo,Dąbkowice.Chłopy odradzam ani na piechotę ani autem nie da się tam spokojnie przejść,małą miejscowość,wąziutkie uliczki,nie dostosowana zupełnie do tych tłumów jakie tam są.I hałas 24 na dobę,gorzej niż w Mielnie.
A w ogóle to polecam Chorwację i też nie te zatłoczone modne miejsca.Jest puściej,cieplej i taniej jak nad Bałtykiem.Córka jest teraz i zachwycona.Za 3 osoby apartament na 10 dni zapłacili 540 euro,bez wyżywienia oczywiście.Jak za darmo:)
Potrafię się bawić bez alkoholu,uwielbiam muzykę,kocham tańczyć.I lubię wygłupy.Mój śmiech jest zaraźliwy.A,to się zareklamowałam.:lol2:
One tak celowo napisały, żeby otrzymać tego zaprzeczenie, i potwierdzenie zarazem, jakie to superowe Kobiety są.
One tak celowo napisały, żeby otrzymać tego zaprzeczenie, i potwierdzenie zarazem, jakie to superowe Kobiety są.
Proponuje pokazać ten uśmiech,bo ja jak nie zobaczę nie uwierzę,chyba nie masz się czego krępowac dawaj fotkę,zobaczymy czy zarażliwy ten uśmiech,:-)