Probuj , moze akurat .Wiem , ze moga naliczac oplaty jesli w ciagu 4 miesiecy , 2 jestes w De.
U mnie jeszcze cisza , choc jestem w innej sieci.
Ja tylko tak z ciekawosci zapytam , jakie abonamenty placicie ?
Probuj , moze akurat .Wiem , ze moga naliczac oplaty jesli w ciagu 4 miesiecy , 2 jestes w De.
U mnie jeszcze cisza , choc jestem w innej sieci.
Ja tylko tak z ciekawosci zapytam , jakie abonamenty placicie ?
Czyli takie 4 w 1 )).
Dzieki , tak pytam bo ja place 99zl , tylko za komorke w tym ponad 5 gb internetu , jak mi przyjdzie cennik to chyba sie :placz3:i bede w ciemnej doopie ((
Na miejscu rodziny zmarłego, wystapiłabym z pozwem cywilnym do firmy, ktora tego psychola tam skierowała i zażądała co najmniej 1 milion euro odszkodowania. Może wreszcie te bżdziągwy z firemek zaczęłyby myśleć . Nie istnieje zadna weryfikacja potencjalnych opiekunek i opiekunów w 95% firm. Wszystko jest załatwiane przez internet. Nic nie jest sprawdzone. Opiekunka moze opowiadać banialuki o swoim wykształceniu, doświadczeniu itd...... , braku nałogów, empatii, powołaniu i misji. Potem sa własnie takie kwiatki, choć tak drastyczny to chyba na szczęscie pierwszy, chociaz.........?
A co to za jeki i steki ! Pół dniówki za fona maja zaplacic miesieczni i taki lament :-)
na biednych nie trafiło :-)
Przeczytałam i myślę,wiem,steki to mięso takie ,ale te jeki????Ha ha ha
chyba nad tym stekiem,bo czemu by na oplaty za telefon:-)
Święta w Polsce będą gorące , nawet 20 stopni . Powietrze z Afryki he he .:-) https://wiadomosci.wp.pl/nad-polske-wedruje-powietrze-z-afryki-bedzie-nawet-25-st-c-6233652556249217a
Ubolewam, bo zjeżdżam po Wielkanocy a w Bernie zapowiadają niewiele ponad 10 stopni...buuuuuu :(
No, ale szlag mnie nie trafi :smiech2: