Dowcipy i anegdoty #4

03 maja 2016 21:53 / 6 osobom podoba się ten post
Facet pyta się swojego kolegę o dobrego stomatologa. Tamten mu odpowiada:
- Znam świetnego, ale on jest Anglikiem.
- Spoko, spoko, poradzę sobie.
Przychodzi więc na wizytę do tego dentysty, siada na fotelu i pokazując lekarzowi ząb mówi:
- Tu!
Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi:
- Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuję bolący ząb, mówię tu, a on wyrywa mi dwa zęby.
- Aleś ty głupi "Two" po angielsku znaczy dwa.
- Aaa, trzeba było tak od razu mówić. Następnym razem coś wymyślę.
Przychodzi więc na kolejną wizytę do dentysty, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
- Ten!
03 maja 2016 22:41 / 7 osobom podoba się ten post
Stirlitz szedł w ciemną, bezksiężycową noc przez las.
"Kaczyńscy tu byli" - pomyślał Stirlitz.

Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki:
- Cenzura - pomyślał Stirlitz.
- Walka z piractwem - pomyślał Gates.

Stołówka Urzędu Bezpieczeństwa Rzeszy. Mueller, Himmler i Bormann cierpliwie stoją w kolejce. Stirlitz wchodzi i od ręki dostaje obiad. Mueller, Himmler i Bormann patrzą osłupiali. Nie wiedzą, że kobiety ciężarne i Bohaterowie Związku Radzieckiego obsługiwani są poza kolejnością.
04 maja 2016 08:37 / 16 osobom podoba się ten post

Pewnego dnia , podczas mszy , pojawia się znienacka Szatan , patrzy wielkimi ślepiami po ludziach , uśmiecha się szyderczo i siada na ołtarzu . Ludzie uciekają z kościoła i tylko jeden staruszek się nie rusza i patrzy na Bestię . Wreszcie Szatan podchodzi do niego i pyta : - Czy nie wiesz kim jestem ? - Oczywiście, że wiem. - I nie boisz się mnie? - Ani trochę . Szatan lekko się zdziwił . - Mnie się wszyscy boją , a ty nie ? Dlaczego się nie boisz ? - Jestem żonaty z twoją siostrą od 48 lat

04 maja 2016 10:09 / 6 osobom podoba się ten post
Siedzi Hrabia z Hrabiną przy blasku świec i lampce wina. Nagle Hrabina puściła głośnego bąka. Cała się zaczerwieniła i mówi szeptem do Hrabiego: Mam nadzieję, że to zostanie między nami tylko. Na to Hrabia: A ja mam nadzieję, że to się jednak rozejdzie!
04 maja 2016 10:37 / 6 osobom podoba się ten post
Jola zwierza się koleżance w kawiarni przy kawie:
- Wiesz, namyśliłam się i chyba wyjdę za Piotra.
- Dobrze zrobisz. Ten głupek nie zasługuje na lepszy los.
04 maja 2016 10:48 / 8 osobom podoba się ten post
Przychodzi kobieta do lekarza.
- Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła.
- Gdzie?
- W tego... no wie pan...
- Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje?
- Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została.
04 maja 2016 11:18 / 7 osobom podoba się ten post
Trzej koledzy naradzają się przed wspólnym wyjazdem na
polowanie:
- A więc wyjeżdżamy jutro o piątej rano. Bierzemy strzelby, psy i
skrzynkę piwa.
- A może dwie?
- Ostatnio, jak wzięliśmy dwie, zastrzeliliśmy psa.
- No to psów nie weźmiemy.
- Dobra, a więc wyruszamy o piątej. Psów nie bierzemy. Zabieramy ze
sobą strzelby i dwie skrzynki piwa.
- A może trzy?
- Czy nie pamiętasz, że kiedyś, jak wzięliśmy trzy, to ty sam oberwałeś w nogę?
- Możemy nie brać broni!
- W porządku. Wyjazd o piątej. Psów i broni nie bierzemy, ale
bierzemy trzy skrzynki piwa.
- A może weźmiemy jednak cztery?
- Jak wzięliśmy cztery, Mietek, wychodząc z samochodu,
przewrócił się i złamał sobie rękę!
- Ale przecież możemy nie wychodzić z samochodu!
- Zgoda. Więc podsumujmy: wyruszamy na polowanie jutro o piątej
rano. Psów i broni nie bierzemy,bierzemy 4 skrzynki piwa i nie
wysiadamy z samochodu!!!
04 maja 2016 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
Jedna kwestia nie daje mi spokoju. Skąd w mojej szafie biorą się rzeczy, które mi się nie podobają?
04 maja 2016 20:55 / 4 osobom podoba się ten post
Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze.”
Tom Clancy

”Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks? ...Ja też nie.”
Steve Martin

”Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę.”
Woody Allen

”Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkę w sobotni wieczór.”
Rodney Dangerfield

”Pozwolić feministkom decydować o seksie to jak zafundować psu wakacje w Chinach.”
Matt Barry

”Seks po dziewięćdziesiątce jest jak gra w bilard przy pomocy sznurka.”
Camille Paglia

”Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.”
George Burns

”Kobiety umieją udawać orgazmy. Za to mężczyźni potrafią udawać całe związki.”
Sharon Stone

”Moja dziewczyna zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta.”
Steve Jobs

”Moja matka zdawała się nie dostrzegać ironii w nazywaniu mnie skurwysynem.”
Jack Nicholson

”Clinton kłamał. Mężczyzna może zapomnieć, gdzie zaparkował samochód albo gdzie mieszka, ale nigdy nie zapomni seksu oralnego, nawet jeśli był bardzo kiepski.”
Barbara Bush

”A tak, rozwód. To słowo pochodzi od łacińskiego: wyrwać mężczyźnie jaja przez portfel.”
Robin Williams

”Kobiety narzekają na zespół napięcia przedmiesiączkowego, a dla mnie do jedyny czas w miesiącu, kiedy mogę naprawdę być sobą.”
Roseanne

”Kobiety potrzebują powodu, żeby uprawiać seks. Mężczyźni potrzebują jedynie miejsca.”
Billy Crystal

”Jak wynika z najnowszych badań, kobiety twierdzą, że czują się mniej niezręcznie, kiedy rozbierają się przed mężczyznami, niż gdy rozbierają się przed innymi kobietami. Według nich kobiety są zbyt krytyczne, podczas gdy mężczyźni, rzecz jasna, są zwyczajnie wdzięczni.”
Robert De Niro

”Mamy nowy kryzys w medycynie. Lekarze alarmują, że wielu mężczyzn jest uczulonych na lateksowe prezerwatywy. Jako reakcja alergiczna występuje u nich duża opuchlizna. No to w czym problem?”
Dustin Hoffman

”W pismach dla mężczyzn jest niewiele porad, bo mężczyźni myślą ”Wiem, co robię.” Pokażcie mi tylko jakieś gołe ciałko.”
Jerry Seinfeld

”Zamiast żenić się po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę, której nie lubię, i podaruję jej dom.”
Rod Stewart

”Rozumiecie, problem polega na tym, że Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno.”
Robin Williams.
04 maja 2016 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
no i cd nastapi ???????????????????????
04 maja 2016 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze.”
Tom Clancy

”Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks? ...Ja też nie.”
Steve Martin

”Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę.”
Woody Allen

”Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkę w sobotni wieczór.”
Rodney Dangerfield

”Pozwolić feministkom decydować o seksie to jak zafundować psu wakacje w Chinach.”
Matt Barry

”Seks po dziewięćdziesiątce jest jak gra w bilard przy pomocy sznurka.”
Camille Paglia

”Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.”
George Burns

”Kobiety umieją udawać orgazmy. Za to mężczyźni potrafią udawać całe związki.”
Sharon Stone

”Moja dziewczyna zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta.”
Steve Jobs

”Moja matka zdawała się nie dostrzegać ironii w nazywaniu mnie skurwysynem.”
Jack Nicholson

”Clinton kłamał. Mężczyzna może zapomnieć, gdzie zaparkował samochód albo gdzie mieszka, ale nigdy nie zapomni seksu oralnego, nawet jeśli był bardzo kiepski.”
Barbara Bush

”A tak, rozwód. To słowo pochodzi od łacińskiego: wyrwać mężczyźnie jaja przez portfel.”
Robin Williams

”Kobiety narzekają na zespół napięcia przedmiesiączkowego, a dla mnie do jedyny czas w miesiącu, kiedy mogę naprawdę być sobą.”
Roseanne

”Kobiety potrzebują powodu, żeby uprawiać seks. Mężczyźni potrzebują jedynie miejsca.”
Billy Crystal

”Jak wynika z najnowszych badań, kobiety twierdzą, że czują się mniej niezręcznie, kiedy rozbierają się przed mężczyznami, niż gdy rozbierają się przed innymi kobietami. Według nich kobiety są zbyt krytyczne, podczas gdy mężczyźni, rzecz jasna, są zwyczajnie wdzięczni.”
Robert De Niro

”Mamy nowy kryzys w medycynie. Lekarze alarmują, że wielu mężczyzn jest uczulonych na lateksowe prezerwatywy. Jako reakcja alergiczna występuje u nich duża opuchlizna. No to w czym problem?”
Dustin Hoffman

”W pismach dla mężczyzn jest niewiele porad, bo mężczyźni myślą ”Wiem, co robię.” Pokażcie mi tylko jakieś gołe ciałko.”
Jerry Seinfeld

”Zamiast żenić się po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę, której nie lubię, i podaruję jej dom.”
Rod Stewart

”Rozumiecie, problem polega na tym, że Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno.”
Robin Williams.

Trochę  tego nazbieraleś.....
04 maja 2016 21:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dorka

no i cd nastapi ???????????????????????:diabel1:

Nie , już za póżno 
04 maja 2016 21:28 / 5 osobom podoba się ten post
Orim,tak okrutnie sie Tobie nudzilo? Bidoku Ty jeden ;)) Trzeba bylo se na lody isc czy sasiadke poderwac...Fajniej by bylo,mowie Ci
04 maja 2016 21:36 / 10 osobom podoba się ten post
Wrocily dzieci z wakacji ze wsi. Jedno z nich opowiada:
-Mamusiu widzielismy taaaka gruba swinie, jeszcze grubsza niz ty !
Matka posmutniala i zaczela poplakiwac. Widzac to mlodsze dziecko podeszlo i chcac pocieszyc matke mowi :
- Nie placz mamusiu, to nieprawda, nie ma grubszej swini od ciebie.
05 maja 2016 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Trochę  tego nazbieraleś.....:lol2:

W pakiecie bylo hihihi