Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

16 marca 2016 13:17 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Powiem tak, d.....y nie urywa, jadlam lepsze rzeczy, Pdp się zajadaly, za to deserek będzie wyśmienity:)

Basiu, bo to chyba jest takie szybkie i nie wymagające danie, a czy smakuje, to już kwestia gustu :). Ja lubię, ale teraz nie robię (szef nie zna tego połączenia, a nie jada niczego, czego nie zna ;)) i specjalnie nie tęsknię ;).
Sałatkę owocową natomiast wciągnęłabym chętnie, no, może bez roszponki ;).
16 marca 2016 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Powiem tak, d.....y nie urywa, jadlam lepsze rzeczy, Pdp się zajadaly, za to deserek będzie wyśmienity:)

16 marca 2016 13:41 / 3 osobom podoba się ten post
i po obiadku
16 marca 2016 13:47
a jutro obiadek u małej restauratorki
16 marca 2016 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Basiu, bo to chyba jest takie szybkie i nie wymagające danie, a czy smakuje, to już kwestia gustu :). Ja lubię, ale teraz nie robię (szef nie zna tego połączenia, a nie jada niczego, czego nie zna ;)) i specjalnie nie tęsknię ;).

No ja to chyba wciągnęłabym i tę roszponkę
16 marca 2016 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Zapraszam, śledziki jeszcze są bo zrobilam z całej paczki, tylko kartofelki już pieski zjadły. Ale zanim przyjedziesz ugotuje świeże ,a co tam:)

Dziękuję bardzo, ale Ty gdzieś daleko jesteś...
Nie mam  aż tyle wolnego czasu, żeby doczłapać do Ciebie
Chyba dzisiaj "zjem na mieście"
Szkoda, że solo, bo nie lubię tak, ale cóż...
16 marca 2016 14:24 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Ja śledzie lubię tylko nigdy nie jadlam z ziemniakami. A co do roszponki, bardzo często jem owoce z miksem sałat i syropem z granatów, polecam ,skosztuj kiedyś:)
16 marca 2016 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
jolars

i po obiadku :-)

Racuchy i pomidorówka :)
16 marca 2016 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie zupa z soczewicy z kiełbasą.Nie ma się czym pochwalić. Nowy pdp-nowe wymagania, a właściwie ich brak, bo tylko warzywa gotowane i mięso, na okrągło. Dobrze, że mogę sobie kupić owoce...
16 marca 2016 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Cudowene, to tak dla mnie w sam raz.
17 marca 2016 06:15 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie dzis zupka fasolowa pdp bardzo lub reszte plackow ziemniaczanych z jajkiem musze pomyslecMoz placki zamroze a tylko zupke zrobie,zeby nie było marudzenia plackow jeszcze nie mroziłam wiec nie wiem jakie beda pozniej, mam jeszcze inny pomysł co do placuszkow zeby sie nie zmarnowała oczywiscie moja praca
17 marca 2016 07:02 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

U mnie dzis zupka fasolowa pdp bardzo lub reszte plackow ziemniaczanych z jajkiem musze pomyslec:zaklopotanie:Moz placki zamroze a tylko zupke zrobie,zeby nie było marudzenia plackow jeszcze nie mroziłam wiec nie wiem jakie beda pozniej, mam jeszcze inny pomysł co do placuszkow zeby sie nie zmarnowała oczywiscie moja praca:-)

Mamuelko kochana . ...Ty utrzyj ziemniaki i te utarte zamroź , później będzie jak znalazł , bo po usmażeniu same w sobie słodziutkie będą , bez musu jabłkowego się obejdzie , bez cukru i takie tam  .....sama slodycz , mniammmm:pomponiara:
17 marca 2016 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Potrawka z kurczaka ,ziemniaki ,sałata lodowa.
17 marca 2016 09:01 / 4 osobom podoba się ten post
Zupa pomidorowa z ryżem gotowana na żeberkach będzie na 2 dni :) moja Pdp ją uwielbia mogłaby jeść codziennie :)
17 marca 2016 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
Udka pieczone z warzywami, mizeria i ziemniaczki. Jogurt naturalny