Mamuelko kochana :przytula:. ...Ty utrzyj ziemniaki i te utarte zamroź , później będzie jak znalazł , bo po usmażeniu same w sobie słodziutkie będą , bez musu jabłkowego się obejdzie , bez cukru i takie tam .....sama slodycz , mniammmm:pomponiara:
Mamuelko kochana :przytula:. ...Ty utrzyj ziemniaki i te utarte zamroź , później będzie jak znalazł , bo po usmażeniu same w sobie słodziutkie będą , bez musu jabłkowego się obejdzie , bez cukru i takie tam .....sama slodycz , mniammmm:pomponiara:
Baska jak Włodyjoski powiadał zartujesz sobie ze mnie :lol1:Noz ja nie doswiadczona we wszystkich mrozeniach ale utarte ziemniaki?:zaklopotanie:O tym jeszczek nie słyszałam,ale obedzie sie bez mrozenia czego kolwiek dzi zupka jutro do placoszkow zrobie skromny gulasz w sosie pomidorowym,sałatke wielo warzywna i bedzie pychotka bez musu jabłkowego!!
:yeah:
Udka pieczone z warzywami, mizeria i ziemniaczki. Jogurt naturalny:gotowanie:
Np , przeca Ci napisałam , że będa " słodkie " same w sobie po zamrożeniu :lol3:
Takie fajne plany a tu trzeba zmienic Rybka dzis ziemniaczki i szpinak,jogurt owocowyi woda:gotowanie:
Się czepiata- jak zwał, tak zwał, nikt tam aptekarską wagą tego odważał nie będzie, grunt ,że smaczne :)
Michasiu mizeria czy sałata? Bo zaczynam się obawiać o mój wzrok. Pyszny zestawik:)
Makaron ( świderki ) z mięsem mielonym , żółtym serem i z sosem " barbarese " - Pani powiadomiona , menu zaakceptowane mruczanką w stylu " mmmmmm " , czyli będzie git :-)....dla wyjaśnienia : moja Pani nie pości a mnie pasuje :-) Z moimi slepiami też coś nie teges , bo na tym Michasinym talerzu także sałatę , jakąś roszponkę ( ??? ) widzę a nie mizerię ....kuźwa lupę se jakąś muszę skombinować , bo mi jakaś pomroka na ślepka włazi :-) edytowałam : e , chyba jakieś pojedyńcze " plajsterki " ogórków ujrzałam .....po powiększeniu zdjęcia , ale sałatę też widzę .....lodową ? :-)