Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

17 marca 2016 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
Wątróbka duszona z puree .
17 marca 2016 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mamuelko kochana :przytula:. ...Ty utrzyj ziemniaki i te utarte zamroź , później będzie jak znalazł , bo po usmażeniu same w sobie słodziutkie będą , bez musu jabłkowego się obejdzie , bez cukru i takie tam  .....sama slodycz , mniammmm:pomponiara:

Baska jak Włodyjoski powiadał zartujesz sobie ze mnie Noz ja nie doswiadczona we wszystkich mrozeniach ale utarte ziemniaki?O tym jeszczek nie słyszałam,ale obedzie sie bez mrozenia czego kolwiek dzi zupka jutro do placoszkow zrobie skromny gulasz w sosie pomidorowym,sałatke wielo warzywna i bedzie pychotka bez musu jabłkowego!!
17 marca 2016 10:52 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Baska jak Włodyjoski powiadał zartujesz sobie ze mnie :lol1:Noz ja nie doswiadczona we wszystkich mrozeniach ale utarte ziemniaki?:zaklopotanie:O tym jeszczek nie słyszałam,ale obedzie sie bez mrozenia czego kolwiek dzi zupka jutro do placoszkow zrobie skromny gulasz w sosie pomidorowym,sałatke wielo warzywna i bedzie pychotka bez musu jabłkowego!!
:yeah:

Np , przeca Ci napisałam , że będa " słodkie " same w sobie po zamrożeniu 
17 marca 2016 10:56 / 3 osobom podoba się ten post
Sznycle, ziemniaki gotowane i marchewka z groszkiem - konserwowa.
17 marca 2016 12:52 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Udka pieczone z warzywami, mizeria i ziemniaczki. Jogurt naturalny:gotowanie:

Zjedzone jutro tradycyjnie ryba
17 marca 2016 18:52 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Np , przeca Ci napisałam , że będa " słodkie " same w sobie po zamrożeniu :lol3:

No tak napisałas,ja od rana podekscytowana,i czytambez zrozumienia!! patrzaj no Mamuelka musisz sie uspokoic
18 marca 2016 06:39 / 4 osobom podoba się ten post
Takie fajne plany a tu trzeba zmienic Rybka dzis ziemniaczki i szpinak,jogurt owocowyi woda
18 marca 2016 08:46 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Takie fajne plany a tu trzeba zmienic Rybka dzis ziemniaczki i szpinak,jogurt owocowyi woda:gotowanie:

U mnie to samo, ale zamiast szpinaku jakaś inna zieleninka. 
18 marca 2016 09:03 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Zjedzone:fastfood: jutro tradycyjnie ryba

Michasiu mizeria czy sałata? Bo zaczynam się obawiać o mój wzrok. Pyszny zestawik:)
18 marca 2016 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
Łosoś gotowany na parze.
18 marca 2016 10:51 / 5 osobom podoba się ten post
Makaron ( świderki ) z mięsem mielonym , żółtym serem i z sosem " barbarese " - Pani powiadomiona , menu zaakceptowane mruczanką w stylu " mmmmmm " , czyli będzie git ....dla wyjaśnienia : moja Pani nie pości a mnie pasuje Z moimi slepiami też coś nie teges , bo na tym Michasinym talerzu także sałatę , jakąś roszponkę ( ??? ) widzę a nie mizerię ....kuźwa lupę se jakąś muszę skombinować , bo mi jakaś pomroka na ślepka włazi edytowałam : e , chyba jakieś pojedyńcze " plajsterki " ogórków ujrzałam .....po powiększeniu zdjęcia , ale sałatę też widzę .....lodową ?
18 marca 2016 10:55 / 5 osobom podoba się ten post
Się czepiata- jak zwał, tak zwał, nikt tam aptekarską wagą tego odważał nie będzie, grunt ,że smaczne :)
18 marca 2016 11:09
tina 100%

Się czepiata- jak zwał, tak zwał, nikt tam aptekarską wagą tego odważał nie będzie, grunt ,że smaczne :)

18 marca 2016 12:32 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Michasiu mizeria czy sałata? Bo zaczynam się obawiać o mój wzrok. Pyszny zestawik:)

W pierwszej wersji mizerai a że miałam resztę zielenizny to dodałam
18 marca 2016 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Makaron ( świderki ) z mięsem mielonym , żółtym serem i z sosem " barbarese " - Pani powiadomiona , menu zaakceptowane mruczanką w stylu " mmmmmm " , czyli będzie git :-)....dla wyjaśnienia : moja Pani nie pości a mnie pasuje :-) Z moimi slepiami też coś nie teges , bo na tym Michasinym talerzu także sałatę , jakąś roszponkę ( ??? ) widzę a nie mizerię ....kuźwa lupę se jakąś muszę skombinować , bo mi jakaś pomroka na ślepka włazi :-) edytowałam : e , chyba jakieś pojedyńcze " plajsterki " ogórków ujrzałam .....po powiększeniu zdjęcia , ale sałatę też widzę .....lodową ? :-)

Dobrze widzisz jest roszponka i jest ogórek