Dobry :)
Jestem bardziej zmęczona przebywając w domu niż w pracy!
Dziś odpuszczam i zaszywam się w fotelu (zaraz po tym jak posprzątam, popiorę resztki wyjazdowe i zrobię zakupy :P )
NIGDZIE NIE IDĘ!
Obiecuję?

Dobry :)
Jestem bardziej zmęczona przebywając w domu niż w pracy!
Dziś odpuszczam i zaszywam się w fotelu (zaraz po tym jak posprzątam, popiorę resztki wyjazdowe i zrobię zakupy :P )
NIGDZIE NIE IDĘ!
Obiecuję?
Dobry :-) To pozostały Ci zakupy online w Tesco :aniolki:
Siedzę, pije kawę i patrzę na moją wnuczkę, która robi sobie próbny makijaż na Halloween....w internecie są instrukcje. Wygląda jak żona Frankensteina...
O 17.00 ma się zacząć impreza...a od rana telefony od koleżanek i kolegów...a ja patrzę i usiłuje jak co roku, wbić jej do glowy, że to nie polska tradycja...ale jak grochem o ścianę...ja, wychowana na " Dziadach "....
To święto przyjęlo się u nas tak samo jak Walentynki,całe szczęscie,że tradycyjne Święto Zmarłych nie zanika.
Tak, ale Walentynki mają dla mnie inny wydźwięk...nie mam nic przeciwko Halloween, niech się bawią....ale chcę Jej uzmysłowić gdzie są Jej korzenie...rozumiesz mnie ??
Siedzę, pije kawę i patrzę na moją wnuczkę, która robi sobie próbny makijaż na Halloween....w internecie są instrukcje. Wygląda jak żona Frankensteina...
O 17.00 ma się zacząć impreza...a od rana telefony od koleżanek i kolegów...a ja patrzę i usiłuje jak co roku, wbić jej do glowy, że to nie polska tradycja...ale jak grochem o ścianę...ja, wychowana na " Dziadach "....
Gorący sexmaster... Nosz kurcze z moimi nadprogramowymi kilogramami???
Ja powinnam się przebrać za tyłeczek :lol3:
Ja za sexy tampon. :lol1: