No widzisz,chorujemy na to samo. Ja dziś byłam u siebie w domku kilka godzin,potem na Mazury skoczyłam. Musiałam wrócic kawe pdp zrobić.

No widzisz,chorujemy na to samo. Ja dziś byłam u siebie w domku kilka godzin,potem na Mazury skoczyłam. Musiałam wrócic kawe pdp zrobić.
Biedny psina,też pewnie przeżył stres..
Nie wiem jak wy,ale ja duszą już jestem w domu choć to jeszcze ponad miesiąc. Planuję prezenty,muszę kupić nowe światełka na choinkę,myślę co upiekę,dokąd pojedziemy i tylko to trzyma mnie przy zdrowych zmysłach.
Może to zbliżające święta tak na mnie działają,sama nie wiem.
...jak cudnie być w domku! Dzisiaj dzień szlafroczkowy i już.Luuuuuuzik!:tanczy:
Misia-powodzenia na nowej-starej drodze życia!
Dzisiaj robię eksperyment-"wysiewam" do kiełkownicy brokuła i rzeżuchę.Ciekawe czy wyrośnie "co" z tego?!
Jutro jazda po paszport-będzie w biurze koleja czy nie?!
Zostałam sama w domu.Wszyscy poszli do pracy i mąż też, któremu kanapek nie zrobiłam, ot gadzina ze mnie .Zaspałam mam katar i zwyczajnie zmęczona po niedzielnych wizytach .Dzisiaj urodziny najstarszej Wnusi /12 lat/ upieke Jej ulubiony piernik a na sobote torcik.
Nie przejmuj się , nie Ty jedna gadzina :-) ja też nie zrobiłam kanapek , ale syn wstaje do pracy 4:30 !!!!
Ale wy niedobre...ja tam mojemu kanapeczki robię i nawet wstaję bladym świtem,żeby sobie posiedzieć przy kawce:)
Dzięki temu ,że tak wcześnie wstałam miałam okazje obserwować księżyc-wielki,czerwony,schodził wolniutko spać do jeziora.Wieczorem ma być jeszcze lepszy widok:)Co ciekawe mimo gwiaździstej nocy i pełni mrozu nie ma,ciepło jak na listopad:)Zbieram się na bliskie spotkanie z księgową:)Z mojego zadupia wyjazd do miasta to cała wyprawa:)Najpierw ,żeby dotrzeć do cywilizacji muszę pokonać błotnisty poligon czyli polną drogę dojazdową rozjeżdżona przez nowych sąsiadów,którzy się budują i zrytą dokumentnie przez stada dzików....Ale przynajmniej zrobię sobie przerwę od jabłkowego szaleństwa:)Za mną 16 słoików ,przede mną nie wiem ile.....Aaaaaaaaaa
Miłego, spokojnego poniedziałku wszystkim:)