W domu # 7

13 kwietnia 2016 21:17 / 10 osobom podoba się ten post
Ostatnia noc w Polsce, kolejna w Eurobusie, później już Niemcy. Tam jednak łóżeczko jest mi znane i wygodne . Nie wiem na jak długo jadę. Kontrakt mam na 2 miesiące, jak zawsze. Tyle, że u mnie jest to ruchome. Tym razem będzie to zależeć nie tylko ode mnie....
Miesiąc wolnego, a jednak nie do końca wolnego. Tyle działo się w moim życiu...W zasadzie wracam do pracy aby odpocząć. Wracam do "moich staruszków", na stare kąty .Lubię to miejsce, jest takie rodzinne, pełne sympatii, spokoju, szacunku i gry dziadka na akordeonie, aby umilić nam wieczory. Taka oaza spokoju, bo to wieś z przepięknymi drogami spacerowymi.
Dziwne...
Zawsze jak wyjeżdżałam do pracy, to w ostatnich dniach pobytu mówiłam : "Szkoda, że nie mam jeszcze tygodnia urlopu", a teraz cieszę się, że jadę .
Do zobaczenia po drugiej stronie
13 kwietnia 2016 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Marta ty juz nie blondynka tylko ruda :brawo1:

No prosze jaka laseczka,milego urlopu
13 kwietnia 2016 21:50 / 7 osobom podoba się ten post
Czas nieubłaganie leci.Za tydzień czas wracać.Noga po operacji prawie wygojona.Tylko ta cholerna pończochami drażni mnie ,bo ciepło w niej.Dzisiaj dzień ogrodniczy miałam.Donic,doniczek,skrzynek cała fura.Pelargonie rabatowe,bluszczowe psadzone.Byliny i cebule też wsadzone.Szkoda ,że nie będę wiedziała jak to wszystko rośnie.Pare dni i wszystko wróci do normy.Ją wrócę do De,rodzina do swojego rytmu życia.I wszyscy będą zadowoleni.
13 kwietnia 2016 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Ostatnia noc w Polsce, kolejna w Eurobusie, później już Niemcy. Tam jednak łóżeczko jest mi znane i wygodne :-). Nie wiem na jak długo jadę. Kontrakt mam na 2 miesiące, jak zawsze. Tyle, że u mnie jest to ruchome. Tym razem będzie to zależeć nie tylko ode mnie....
Miesiąc wolnego, a jednak nie do końca wolnego. Tyle działo się w moim życiu...W zasadzie wracam do pracy aby odpocząć. Wracam do "moich staruszków", na stare kąty :-).Lubię to miejsce, jest takie rodzinne, pełne sympatii, spokoju, szacunku i gry dziadka na akordeonie, aby umilić nam wieczory:-). Taka oaza spokoju, bo to wieś z przepięknymi drogami spacerowymi.
Dziwne...
Zawsze jak wyjeżdżałam do pracy, to w ostatnich dniach pobytu mówiłam : "Szkoda, że nie mam jeszcze tygodnia urlopu", a teraz cieszę się, że jadę .
Do zobaczenia po drugiej stronie :-)

Super ,że wreszcie masz dobre miejsce,do którego wracasz z chęcią, ale nie super ,że cieszysz się z tej okazji:( Jeśli przyjdzie kiedyś dzień ,że będe się cieszyła,ze znów wyjeżdżam to będzie znaczyło,że dom   mnie nie cieszy:( Nie martwię się ,że już konic urlopu ,ale żebym się cieszyła to też nie.Jadę po prostu do pracy,zarabiac pieniądze-a radocha zostaje w domu.
13 kwietnia 2016 22:05 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Na tym zdjęciu blondyna:-)
Beskid Sądecki

No i już wrednoty jedne tylko " laseczkę ' podziwiają - Dareczku , jesteś zaj......biaszczy facet ! ....no !
14 kwietnia 2016 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
Podobno facet musi być tylko trochę ładniejszy od diabła to Darek chyba mieści sie w normie
14 kwietnia 2016 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Podobno facet musi być tylko trochę ładniejszy od diabła to Darek chyba mieści sie w normie:-)

Na pewno sie miesci,na zd,wyglada na super ciacho
14 kwietnia 2016 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Na tym zdjęciu blondyna:-)
Beskid Sądecki

fajna z Was para :)
14 kwietnia 2016 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Podobno facet musi być tylko trochę ładniejszy od diabła to Darek chyba mieści sie w normie:-)

Ty sie nie martw o normy dla facetow Dla kobiet owe "normy" sa bardziej rygorystyczne
14 kwietnia 2016 11:20 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Darek to fajny facet jest - a że do tego przystojny - to już fajny bonus.
14 kwietnia 2016 11:28 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Ty sie nie martw o normy dla facetow :-) Dla kobiet owe "normy" sa bardziej rygorystyczne :lol3:

Na urlopie żadnych norm nie spełniam chodzę w sportowych ciuchach bez makijażu jaka fryzura to widać na zdjęciu I dobrze mi z tym.Wypoczywam! W imieniu Darka dziękuję sam podziękować nie może bo auto prowadzi
14 kwietnia 2016 11:40 / 2 osobom podoba się ten post
Ale Darek to ten nasz Darek forumowy?
14 kwietnia 2016 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
Forumowy
14 kwietnia 2016 13:01 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Na urlopie żadnych norm nie spełniam chodzę w sportowych ciuchach bez makijażu jaka fryzura to widać na zdjęciu:-) I dobrze mi z tym.Wypoczywam! W imieniu Darka dziękuję sam podziękować nie może bo auto prowadzi:-)

I to jest wlaśnie relaks
Pozdrawiam Was oboje cieplutko
14 kwietnia 2016 13:45 / 7 osobom podoba się ten post
wichurra2

Ale Darek to ten nasz Darek forumowy?

1% forumowy, pozostałe 99% Martusiowy