W domu # 7

11 lipca 2016 19:52 / 3 osobom podoba się ten post
Oj fioletowa,fioletowa! Gdzie Ty kobieto latasz?Siedź tu z nami i konwersuj a nie gdzieś Cię nosi! No!
Prawie umarłam z upału-normalnie moje synapsy nie mają styku.
Jutro spotkanie wśród krasnali.Oby temperatura trochę spadla!
Nie wiem jak to robię ale znów mam stertę prasowania-zacznę jutro skoro świt. Kurczę-zbystrzałam:już prawie noc.Jak ten czas w domu leci!
11 lipca 2016 19:59 / 6 osobom podoba się ten post
pytajka

Oj fioletowa,fioletowa! Gdzie Ty kobieto latasz?Siedź tu z nami i konwersuj a nie gdzieś Cię nosi! No!
Prawie umarłam z upału-normalnie moje synapsy nie mają styku.
Jutro spotkanie wśród krasnali.Oby temperatura trochę spadla!
Nie wiem jak to robię ale znów mam stertę prasowania-zacznę jutro skoro świt. Kurczę-zbystrzałam:już prawie noc.Jak ten czas w domu leci!

Cicho juz,ciiii Nie bede sie wywnetrzala na forum z prywatnych spraw bo to zbyt duzy ekshibicjonizm moim zdaniem. Ale ponioslo mnie i nie mialam gdzie odreagowac i sruuu! Zdarza sie...Trzeba wybaczyc kolezance,ze ma temperament,ze hoho 
11 lipca 2016 19:59 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Kurcze, tak od razu w rozkroku ??? :lol1:

Myszko! Przecież dopiero byłaś w domku więc nie powinnaś być taka wyposzczona. Jak nie o ruchach posuwistych prawisz  to rozkrok Ci się zaraz dziwnie kojarzy. Ej Ty niedobra ! 
11 lipca 2016 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
No to witam w klubie  "dziewczyn z temperamentem"!!!
11 lipca 2016 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Myszko! Przecież dopiero byłaś w domku więc nie powinnaś być taka wyposzczona. Jak nie o ruchach posuwistych prawisz  to rozkrok Ci się zaraz dziwnie kojarzy. Ej Ty niedobra !:-) 

No co ?!! Zaraziłam się od Niepowtarzalnej ale ręczę, że do rana mi przejdzie. Wyspię sie i będzie po krzyku.
11 lipca 2016 20:10 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Cicho juz,ciiii:-) Nie bede sie wywnetrzala na forum z prywatnych spraw bo to zbyt duzy ekshibicjonizm moim zdaniem. Ale ponioslo mnie i nie mialam gdzie odreagowac i sruuu! Zdarza sie...Trzeba wybaczyc kolezance,ze ma temperament,ze hoho :-)

Masz rację. Nie ma to jak walnąć drzwiami A że te forumowe są cięższe, bo więcej osób "za" nimi siedzi, to i ulga większa. Też tak kiedyś zrobiłam. Moduś już przyzwyczajony
11 lipca 2016 20:11 / 4 osobom podoba się ten post
pytajka

No to witam w klubie  "dziewczyn z temperamentem"!!!

Pytajka, widzialas kiedy 42 letnia dziewczyne? To juz bardziej bym sie nazwala podstrzala nimfa blotna,ale za to z temperamentem
11 lipca 2016 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Masz rację. Nie ma to jak walnąć drzwiami :-) A że te forumowe są cięższe, bo więcej osób "za" nimi siedzi, to i ulga większa. Też tak kiedyś zrobiłam. Moduś już przyzwyczajony :-)

Modus to ma sie z nami,naprawde!  Ale pewnie tez niejednokrotnie,mial ochote trzasnac tymi wrotami,wiec rozumie nasze gorace, mysie glowy,nie? 
11 lipca 2016 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Modus to ma sie z nami,naprawde! :-) Ale pewnie tez niejednokrotnie,mial ochote trzasnac tymi wrotami,wiec rozumie nasze gorace, mysie glowy,nie? :-)

To już ON musiałby się wypowiedzieć.
11 lipca 2016 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

To już ON musiałby się wypowiedzieć.

Ojjj,to niech lepiej nic nie mowi. Mam podejrzenie,ze niejednokrotnie mial ochote trzasnac ale mnie w lepetyne 
11 lipca 2016 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pytajka, widzialas kiedy 42 letnia dziewczyne? To juz bardziej bym sie nazwala podstrzala nimfa blotna,ale za to z temperamentem:lol1:

Podstarzała Nimfa Błotna !!!! To co ja mam o sobie powiedzieć?
11 lipca 2016 20:34 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

No co ?!! :yo: Zaraziłam się od Niepowtarzalnej ale ręczę, że do rana mi przejdzie. Wyspię sie i będzie po krzyku.

Niepowtarzalna ma prawo. Już jej się ckni za domem i za ruchami posuwistymi. Ona pojedzie, Ty zostaniesz i o ruchach posuwistych to przez jakiś czas tylko pomarzyć będziesz sobie mogła .....chyba, że ja o czymś nie wiem.
11 lipca 2016 20:38 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Niepowtarzalna ma prawo. Już jej się ckni za domem i za ruchami posuwistymi. Ona pojedzie, Ty zostaniesz i o ruchach posuwistych to przez jakiś czas tylko pomarzyć będziesz sobie mogła .....chyba, że ja o czymś nie wiem:-).

Okazuje się, że wiesz wszystko
11 lipca 2016 20:44 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Kurcze, tak od razu w rozkroku ??? :lol1:

Ale nam się "Myszki" rozszlały,
jedna o rozkroku, druga o ekshicjonizmie,
a to j jestem tą "szarą" , która pod miotłą siedzi,
i tylko od czasu do czasu coś sobie "skubnie",
Martuniu, nie denerwuj się, że tak "to" nazwłem.
11 lipca 2016 21:02 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Podstarzała Nimfa Błotna !!!! To co ja mam o sobie powiedzieć?:-)

Ty o sobie masz mowic,ze jestes KOBIETA! Jak bogini,ktora zeszla z greckiego Olimpu. Atena np. Ta mi do Ciebie pasuje ;)))))