W domu # 7

26 września 2016 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki Scarlet jeszcze poprobuje sama. Jak nie dam rady to Cię poprosze.
26 września 2016 18:33 / 1 osobie podoba się ten post
Tak robię tylko raz naciskalam.....pewnie dlatego. Dzięki Geronimo.
26 września 2016 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
Opiekunka odpoczywa . Sporo  lat do tyłu razem z moja serdeczna przyjaciólką podjełysmy sie opieki nad niepełnosprawnym chłopce. Ojciec jego zmarł a matka zreygnowała z opieki nad nim. Fajny  już teraz mężczyzna , przebywa w osrodku ale kiedy przyjeżdżam do domu zabieram go do siebie. Zabieramy na zmianę . Z uwagi na to , że częstko mnie w domu nie ma koleżanka sprawuje nad nim piecze. Sądownie jest ustanowiona opiekunem prawnym a ja mam jej pomagać. Właśnie dzisiaj przyjechał  na 3 tygodnie . Teraz będzie u nas a pozniej pojedzie do głównej opiekunki. Jutro idziemy kupic jakieś portki i buty . W tajemnicy mi powiedział , że się zakochał coś problemy widzę na horyzoncie. Pewnie damy sobie rade jak z poprzednimi nie tak bardzo dokuczliwymi. Cieszy sie bardzo . I ja widząc jego radość jestem jak szczygiełek.
26 września 2016 18:46 / 14 osobom podoba się ten post
Ślub mojej corci czerwiec 2016
26 września 2016 18:46 / 7 osobom podoba się ten post
No wreszcie się udalo
26 września 2016 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Samych szczęśliwych dni dla Młodej Pary..
26 września 2016 18:53 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

nie będę cytowała , bo i po co . Z czego sie głupku smiejesz , sam z siebie sie śmiejesz :lol2::lol2::lol2::lol2:

całkowita prawda :dokucza2:
26 września 2016 18:57 / 5 osobom podoba się ten post
No dziewczyny! Gratulacje dla was i pamietajcie! Badzcie dobrymi tesciowymi. Takimi co jadem nie pluja Tego wam zycze z calego serca!
26 września 2016 19:00 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja też bym chciała wkleić corci zdjęcie z zaślubin w czerwcu ale mi pokazuje że mam za duży rozmiar. I co mam zrobić ?

Eeee,moze trochę kg zrzuciłas od czerwca:)Pażdziernik prawie mamy:):)Hi hi hi
26 września 2016 19:03 / 10 osobom podoba się ten post
Gratuluję szczęsliwym teściowym i zazdraszczam. Mój syn jeszcze za młody za żeniaczkę, ale zadatek na synową mam przepięknej urody. Jest tak śliczna, że można ją łyzkami jeść i w dodatku bardzo miła.Chciałabym być juz tesciową, a najbardziej chciałabym być babcią. Wszystkim babciom cudnych wnuków, tez zazdraszczam
26 września 2016 19:07 / 6 osobom podoba się ten post
Ewa59 i Scarlet-gratulacje:)Dołączyły panie do zacnej gromadki opiekunek-teściowych:)a taka więcej nieobecna niż obecna teściowa to skarb :):):)
26 września 2016 19:10 / 10 osobom podoba się ten post
Zasadniczo, to mąż też nie rodzina, tylko powinowaty
26 września 2016 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
Nie, to nie w PR ale blisko
26 września 2016 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Ale pięknie,ślicznie wyglądają
26 września 2016 19:30 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Gratuluję szczęsliwym teściowym i zazdraszczam. Mój syn jeszcze za młody za żeniaczkę, ale zadatek na synową mam przepięknej urody. Jest tak śliczna, że można ją łyzkami jeść i w dodatku bardzo miła.Chciałabym być juz tesciową, a najbardziej chciałabym być babcią. Wszystkim babciom cudnych wnuków, tez zazdraszczam:-)

Gratuluję równiez teściowym, babciom i Dodzie, pięknej , przyszłej synowej. Ten temat poruszułam dzisiaj w rozmowach telefonicznych ze swoimi dziećmi, wiedziona jakby zazdrością, po czytaniu dzisiejszych postów. Zignorowały mnie jak mówiłam o ożenku i wypomniały , że tak długo ociagałam się żeby na swiat przyszły takie cudowne dzieci.