W domu # 7

26 września 2016 19:33 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

Zasadniczo, to mąż też nie rodzina, tylko powinowaty :skacze:

Mąż/żona- rzecz nabyta:)Zawsze można zbyć ,na Sympatii czy innym Allegro:)Hi hi hi  Ewentualnie wymienić na nowszy model:)Ale z drugiej strony, komu by się chciało,zaś do nowego się przyzwyczajać:):):):)Człowiek się robi leniwy z czasem:)
26 września 2016 19:44 / 8 osobom podoba się ten post
Ale dajesz,te weschnienia...pod kołderką....Starość jest wtedy Paolo jak już nie dasz rady umyć nóg w umywalce
26 września 2016 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
Zaraz do domu wracasz,nie jęcz:) Nabzykasz się do bólu:):):):)
26 września 2016 20:32 / 5 osobom podoba się ten post
Mozna nabyc 
26 września 2016 20:32 / 8 osobom podoba się ten post
Mhm.....z takim podejściem to się nawet nie dziwię..."obiektu" się nie posiada-"obiekt" się zdobywa:):):):)A cóż to jest za trud dla takiego dzielnego Opiekuna jak Ty:):):)Tydzień delikatnych podchodów,kwiatki,jesienne spacerki itp,itd i zaproszenie na kolację ze śniadaniem gwarantowane:):):)
26 września 2016 20:44 / 7 osobom podoba się ten post
A leniwcze:)Narzekać to pierwszy,ale coś podziałać to już nie ,bo nudne....A co Ty sobie wyobrażasz ??Że na granicy kolejka ochotniczek stoi i tylko czeka na wyposzczonego,głodnego Paolo??Ha ha ha.
Ci faceci.....Jakby wszyscy byli takie leniuchy to ludzkośc by dawno wyginęła,o przyjemności bzykania nie wspominając:):):)
Chociaż,,jakby tak przeanalizować to swojego pana F.jednak ja pierwsza zaczepiłam:):):)Hi hi hi
Co to się z wami porobiło panowie????Gdzie te chłopy-zdobywcy?????Ruszaj na łowy leniuchu:):):)Przecież po 8 miechach to nawet wygadana pani Rączkowska staje sie nudna:):):):):)Ha ha ha
26 września 2016 20:50 / 4 osobom podoba się ten post
Nudne ? Ty to pewnie byś chciał taki " mlodzieżowy bruderszaft " wypić , co to - daj mi doopy - mów mi ty Pawciu , nie te latka już ....niestety . Panowie po 40-ce to powinni trochę pochodzić , postarać się a nie tak hop-siup  
26 września 2016 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Wczytałam się ,wczytałam,wnikliwie się wczytałam:):):):)
26 września 2016 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
Oj jaki  biedny żuczek
26 września 2016 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Oj jaki  biedny żuczek
26 września 2016 21:13 / 4 osobom podoba się ten post
No Mojej Marty to nikomu nie polecam.
No bo jak poecić komuś kobietę,
Która jest ze mną i pozwala mi realizować moje marzenia,
I nawet czynnie w nich uczestniczy!!!
26 września 2016 21:29 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nudne ? Ty to pewnie byś chciał taki " mlodzieżowy bruderszaft " wypić , co to - daj mi doopy - mów mi ty :-) Pawciu , nie te latka już ....niestety . Panowie po 40-ce to powinni trochę pochodzić , postarać się a nie tak hop-siup :lol3: 

Masz rację ja mówiłam że trzeba pochodzić ,to tu kolega mówi to Ty chodz a ja poczekam.Co zrobić taka moda bzyknąć i choda
26 września 2016 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
A po co?
26 września 2016 21:53 / 11 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam Opiekukowo z domku,pracy mam wiele,malowanie i kupno nowych mebelków w planie.Ale to sama przyjemność.
26 września 2016 22:11 / 6 osobom podoba się ten post
no ja też w domku, nawet już do swojej, polskiej, normalnej pracy zaczęłam chodzić, chalupę trochę już oporządziłam, jeszcze tylko działka do posprzątania została