W domu # 7

11 lipca 2016 23:02 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pytajka, widzialas kiedy 42 letnia dziewczyne? To juz bardziej bym sie nazwala podstrzala nimfa blotna,ale za to z temperamentem:lol1:

Smarkula:):)Ciesz się ciesz,dziewczyno:):)Mhm....zapasy w błotku lubisz,że błotna??Bo ,że nimfa to wiadomo:)Fioletowa nimfa,hi hi hi
11 lipca 2016 23:04
darekr

Dawaj śmiało :)))

E nie Straciłam natchnienie.
11 lipca 2016 23:20 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Smarkula:):)Ciesz się ciesz,dziewczyno:):)Mhm....zapasy w błotku lubisz,że błotna??Bo ,że nimfa to wiadomo:)Fioletowa nimfa,hi hi hi

Nie probowalam zapasow w blotku ale lubie sobie pomoknac na deszczu I po kaluzach polatac. Ale latem! W listopadzie jakos tego nie widze ;))) I wlasnie kilka lat temu,jakos tak z 5 bedzie, szlam sobie z butami w rekach nie omijajac zadnej kaluzy,lalo jak cholera,wiec kapalo ze mnie,ze hej! I spotkalam kumpla,pod parasoleczka,ostroznie wymijajacego mokre miejsca na asfalcie. Zaczelam sie z niego nabijac a on mi powiedzial - no chyba nie myslisz,ze kazdy jest taka nimfa blotna jak Ty  I tak sobie zapamietalam ten tekst i czasami sobie uzywam ;))))
12 lipca 2016 09:20 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Ale nam się "Myszki" rozszlały,
jedna o rozkroku, druga o ekshicjonizmie,
a to j jestem tą "szarą" , która pod miotłą siedzi,
i tylko od czasu do czasu coś sobie "skubnie",
Martuniu, nie denerwuj się, że tak "to" nazwłem.

Mam nadzieję, że Marta się nie poczuła dotknięta frywolnym okresleniem jej pozycji na kajaku. Ale gdyby tak było to od razu przepraszam. Nie wszyscy lubią takie określenia i takie głupoty. Marta !! jakby co, to ja niewinna jestem
12 lipca 2016 12:12 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Mam nadzieję, że Marta się nie poczuła dotknięta frywolnym okresleniem jej pozycji na kajaku. Ale gdyby tak było to od razu przepraszam. Nie wszyscy lubią takie określenia i takie głupoty. Marta !! jakby co, to ja niewinna jestem :-)

Owszem Darek dostał po uszach i to porządnie,za wstawienie tego niezbyt udanego zdjęcia.Ale dostał po łbie jeszcze zanim skomentowałaś moją pozę Myszo wiec nie czuj sie w żaden sposób winna
Wstawie inne zdjęcia z kajaków,tylko sie do tego zbiorę bo jakoś brakuje mi w domu " pałera".Niby fajnie w domu ale robie sie leniwa rozlazła jakaś.Rozglądam sie za wyjazdem bo nie lubię siebie takiej;-)
12 lipca 2016 12:17
Marta

Owszem Darek dostał po uszach i to porządnie,za wstawienie tego niezbyt udanego zdjęcia.Ale dostał po łbie jeszcze zanim skomentowałaś moją pozę Myszo wiec nie czuj sie w żaden sposób winna:-)
Wstawie inne zdjęcia z kajaków,tylko sie do tego zbiorę bo jakoś brakuje mi w domu " pałera".Niby fajnie w domu ale robie sie leniwa rozlazła jakaś.Rozglądam sie za wyjazdem bo nie lubię siebie takiej;-)

od kiedy i na ile @
12 lipca 2016 12:19 / 2 osobom podoba się ten post
Krótkie zastępstwo 2-3tyg,mam juz to i owo nagrane,zobaczymy.W polowie sierpnia,bo na początku sierpnia Orim nawiedzi Świętokrzyskie więc nie mogę przepuścić takiej okazji żeby go poznać
12 lipca 2016 13:11 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Owszem Darek dostał po uszach i to porządnie,za wstawienie tego niezbyt udanego zdjęcia.Ale dostał po łbie jeszcze zanim skomentowałaś moją pozę Myszo wiec nie czuj sie w żaden sposób winna:-)

Marta nie bij Darka, bo się zacznie jąkać 
12 lipca 2016 13:44 / 3 osobom podoba się ten post
No nie biję,to przenośnia była.Uściślam zanim ktoś na policje zadzwoni,że jakas przemoc tu ma miejsce.
Swoją drogą,on chyba by wolał raz oberwać niż to co ja robię - obrażam sie i znikam.
12 lipca 2016 14:12 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

No nie biję,to przenośnia była.Uściślam zanim ktoś na policje zadzwoni,że jakas przemoc tu ma miejsce.
Swoją drogą,on chyba by wolał raz oberwać niż to co ja robię - obrażam sie i znikam.

Wcale się nie dziwię, że tego nie lubi. Ja też bym nie lubiła. A tak a propos zdięć to, te które teraz wkleiłaś jako profilowe jest super. Pięknie wyglądasz. Nic dziwnego, że Darka jak chwyciło to puścić nie może  
12 lipca 2016 14:46 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję Alinko.Na tym zdjeciu jestem zrelaksowana opalona i umalowana.
No jak to na szteli w De
12 lipca 2016 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Wcale się nie dziwię, że tego nie lubi. Ja też bym nie lubiła:-). A tak a propos zdięć to, te które teraz wkleiłaś jako profilowe jest super. Pięknie wyglądasz. Nic dziwnego, że Darka jak chwyciło to puścić nie może:-)  

No wstawiłem jedno zdjęcie z kajaków i naprawdę ostro "po uszach" dostałem,
bo podobno "niekorzystnie" akurat  na tym zdjęciu wyszła,
No niech mi ktoś, coś Mojej Martuni zarzuci!!!!
12 lipca 2016 15:16 / 3 osobom podoba się ten post
W każdym razie,obiadu jeszcze dzisiaj nie ma.
12 lipca 2016 15:24 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

No wstawiłem jedno zdjęcie z kajaków i naprawdę ostro "po uszach" dostałem,
bo podobno "niekorzystnie" akurat  na tym zdjęciu wyszła,
No niech mi ktoś, coś Mojej Martuni zarzuci!!!!

Absolutnie nic do zarzucenia Dareczku tej " Twojej Martuni " .......niestety .....swoją drogą to " rozkrok " ma , że ho, hooooo a może jeszcze lepszy ...Boszszeeee , gdzie mi do NIEJ , za co , za co to wszystko się pytam ? żeby tak czlowiek do " ende " nie mógł porządnego rozkroku zrobić ?
12 lipca 2016 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
Basiu,kajak ci potrzebny szeroki i da się