Duży trochę ten chłop- jak słyszę bawi się świetnie :-)
Duży trochę ten chłop- jak słyszę bawi się świetnie :-)
No właśnie, pobawi się a potem Ci wszystko skrzętnie odda. Zwłąszcza jak trzeba będzie poodkurzać.
W domku jest super ,zresztą sami wiecie.Wczoraj byliśmy na tańcach w uzdrowisku .Atmosfera fajna ,tańce również. Teraz leniwie piję kawkę i myślę chwilo trwaj.
Bo się samemu swoim czasem dysponuje, stres schodzi i śpi się normalnie. Ja to nawet za normalnie- mam od kilku dni jakieś napady narkolepsji :lol2:, gdzie usiądę, tam mi się oczy zamykają, a w Niemczech to latałam cały czas nakręcona :) Ale i pogoda teraz jest deszczowa, choć ciepło. Rano byliśmy z psem na spacerze, nawet parę grzybów zauważyliśmy, ale zostawilismy je przy życiu. Pies szczęsliwy, szedł najchętniej po srodku między mną a chłopem, pysk mu się cieszył :) Wrócilismy nieco przemoczeni- potem kawa i cuś na ruszt :) Po południu wizyta u znajomych. Tak jest leniwie i dobrze, bardzo dobrze :)
Pozdrawiam całe opiekunkowo z domku:). Od zeszłej soboty jestem już żoną :DDDDD. Póki co nie wracam do opieki, no chyba, że uda mi się wygospodarować jakiś czas wolny od pracy, to jakimś krótszym wyjazdem nie pogardzę:).
Pozdrawiam całe opiekunkowo z domku:). Od zeszłej soboty jestem już żoną :DDDDD. Póki co nie wracam do opieki, no chyba, że uda mi się wygospodarować jakiś czas wolny od pracy, to jakimś krótszym wyjazdem nie pogardzę:).
Agrafko miło że wpadłaś do nas,dołączam się do życzeń
( a jak tam nauka niemieckiego,zaczynasz zaraz po miesiącu miodowym?;-))