A skąd wiadomo, że to opiekunowie? Obejrzalam i oprócz bawiących się kobiet i faceta to nic nie widziałam.

A skąd wiadomo, że to opiekunowie? Obejrzalam i oprócz bawiących się kobiet i faceta to nic nie widziałam.
Na końcu filmu widać staruszkę która wchodzi do pomieszczenia i jest przerażona. P.S. nie chciałam wsadzać kija w mrowisko...
Jeszcze raz obejrzałam filmik, i nie zauważyłam wchodzącej staruszki, ale na końcu filmiku widać osobę wychodzącą z pomieszczenia- wygląda na uczestniczkę imprezy :)
E tam , staruszka mogła byc babcią któregoś z uczestników , ewentualnie dobrą aktorką i swoją rolę odegrała dobrze :-) nie za bardzo wierzę w te filmiki , które są puszczane w internecie . Dla mnie to takie trochę jak te nasze telewizyjne " Trudne sprawy " , czy inne pic na wodę dziadostwo :-)
No ! przerazona mogła być , bo zobaczyła tylko same puste flaszki a dla niej już nic nie zostało . Przecież jak wszyscy to wszyscy - babcia też ....a co ? !:-)
To na moim telefonie nie widać żadnej staruszki na końcu. A 2 razy oglądałam. No ale jeszcze raz się przyjrzę.
Co do kija w mrowisku to mi to w sumie dosyć obojętne, co inne opiekunki robią :)
Co do trudnych spraw, to mój mąż może zagra w jednym z odcinków. Ale to chyba Ukryta prawda się nazywa:)