Basiu, obiecałam Ci kiedys fotkę z torcika urodzinowego mojej Pdp - krem polecony przez Ciebie:-)
Basiu, obiecałam Ci kiedys fotkę z torcika urodzinowego mojej Pdp - krem polecony przez Ciebie:-)
Ciasteczka:)
Ciasto francuskie pokroiłam, piekarnik na 200st, 20min.
Budyń ugotowany na śmietanie z cukrem i powidła.Może być świeży owoc.
Sliczny Margaritko, a rozyczki sama robilas? Ja takich talentow nie posiadam:)
Ciasteczka:)
Ciasto francuskie pokroiłam, piekarnik na 200st, 20min.
Budyń ugotowany na śmietanie z cukrem i powidła.Może być świeży owoc.
Różyczki, to mój znak rozpoznawczy :-)- sama robię. Dla swojej Mamusi na 80 Urodziny poczyniłam taki torcik i za rok , na 85 urodziny zrobię jeszcze większy - oczywiście z różyczkami . Mamusia obiecała nie wygłupiać się, bo jeszcze ma kilkoro wnucząt nie pożenionych :). Jest kochana:aniolki:
Różyczki, to mój znak rozpoznawczy :-)- sama robię. Dla swojej Mamusi na 80 Urodziny poczyniłam taki torcik i za rok , na 85 urodziny zrobię jeszcze większy - oczywiście z różyczkami . Mamusia obiecała nie wygłupiać się, bo jeszcze ma kilkoro wnucząt nie pożenionych :). Jest kochana:aniolki:
Michasiu napisz proszę przepis na ten budyń,proporcję ile budyniu ile śmietany i jakiej?
Jakie tu słodkości, a ja nawet cukiereczka dzisiaj nie mam.
Nie przytyjesz :-)
Jak nie-jak tak, spodnie mam przyciasne :-)
Cukiernia:niech zyje::brawo1:a różyczki z masy cukrowej czy marcepanowej robisz?
Całe obłożenie i różyczki robię z masy cukrowej, bo ma czysty, biały kolor i jest mniej kosztowna