Dobra, ale jak juz chcę wstawić to pokazuje mi się takie małe gówienko, o takie:

Dobra, ale jak juz chcę wstawić to pokazuje mi się takie małe gówienko, o takie:
Obawiam się, że go mam :D
Maleństwo jakieś, nic nie widzę :lol3:
Na tym http://ifotos.pl/ ?
Ten z 10 jaj i ool litra smietany? :-)
Tak. Wszystko jedno, na którym, końcowy efekt jest taki sam :(.
Kiedyś wstawiłam zdjęcie, ale nie pamiętam, jak to zrobiłam. Analfabetyzm wtórny :D.
Nie, takich rujnujących linię, zdrowie i kieszeń przepisów na stanie nie posiadam :D.
A widzisz, ja posiadam bo proste i pyszne:diabel2: mniam,mniam...A dupa kwitnie...
http://ifotos.pl/Przeglądaj - szukasz pliku, wybierasz kod na forum, kopiuj i wklej na forum, o tak: Sorki, nie o to mi chodziło :zalamka2:
Poddaję się :(. Nic z tego :(.
Walcz ! Skopiuj link "kod na forum" i wklej go tu :-)
W końcu wiosna :D.
Ser w tym jest w ogóle :D? Dawaj ten przepis, przynajmniej sobie zdanie wyrobię.
troche jest... czekaj,musze kajecik z szafki wyciagnac.
10 jajek
pol litra smietany 30 procent
herbatniki w zaleznosci od wielkosci blachy.
1,25 kg twarogu trzy razy zmielonego. mnie szwabski pasuje;) zwykly twarozek.
1 lyzka maki kartoflanej
1 szkl.cukru
2 budynie (niemieckie 3)
1 puszka brzoskwin albo jakies owoce
Zoltka ubic z cukrem.Bialka na sztywna piane.
Do ubitych zoltek dodawac po trochu twarog,budyn i make kartoflana.
Ubic smietane i dodac do masy twarogowej. Na koncu ubite bialka. Wymieszac delikatnie lyzka.
Blache wylozyc herbatnikami. Polozyc na niej trzecia czesc masy. Na to owoce a na nie reszte twarogu.
Piec ok 45-60 minut w ok. 180 stopni.
A potem jesc!!
Piękny :D
Na razie będę czytać przepis i rozmyślać, jak smakuje ;).