Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

22 września 2016 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Dla mnie jest ok bo od 12 do 15 mam pauzę

3 godzinki..super...
22 września 2016 16:43 / 7 osobom podoba się ten post
Moja Pdp cały gar zupu dzisiaj nagotowała 
22 września 2016 16:49 / 5 osobom podoba się ten post
Coś ty nie tytki, puszke otworzyła
22 września 2016 18:05 / 3 osobom podoba się ten post
margarita13

Danuśka....ubawilaś mnie serdecznie:aniolki::lol1::taniec2:

Zapraszam do siebie na obiad.Dziś łosoś z cebulą i czosnkiem i ziołami,zap.w piekarniku,karczochy i ziemniaki malutkie w mundurkach.

Deser-ciasto drożdżowe ze śliwkami,kawa z odrobiną oleju kokosowego(oleju chyba masz dosyć,to może być bezzzzzzzzzzzz).:brawo1:

Przykro mi, ale rybki to mi tak samo smakują jak obiady mojej pdp ... Nie jadam niczego z wody, a nawet nie robię sobie maseczki z alg morskich 
22 września 2016 18:15 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

Daniusiu, dlatego NIGDY!!! nie biorę stelli , gdzie pdp lub ktoś z rodziny gotuje, biorę tyko  miejsca gdzie opiekunka sama robi zakupy i sama gotuje..sama decyduje  :gotowanie:

Też.., a tu tak wyszło... Jechałam do czego innego..., a po śmierci męża mojej pdp (też mojego pdp) zostałam z czym innym..., ale jeszcze tylko dwa obiady
22 września 2016 18:20 / 5 osobom podoba się ten post
Spagetti:)Napasłyśmy się z Niepowtarzalna jak,nie przymierzając bąki:):):)Dobra siostra też:)Dwie dokładki sobie zażyczyła:)
22 września 2016 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

Danuśka....ubawilaś mnie serdecznie:aniolki::lol1::taniec2:

Zapraszam do siebie na obiad.Dziś łosoś z cebulą i czosnkiem i ziołami,zap.w piekarniku,karczochy i ziemniaki malutkie w mundurkach.

Deser-ciasto drożdżowe ze śliwkami,kawa z odrobiną oleju kokosowego(oleju chyba masz dosyć,to może być bezzzzzzzzzzzz).:brawo1:

Będziesz miala urlop wpadni do mnie zestaw pierwsza klasa .
22 września 2016 19:06 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Coś ty nie tytki, puszke otworzyła:lol3:

Dobrze ,ze puszkę a nie kubek z jogurtem albo maślanka czy też innym nabialem w plynie. Bo to produkty z bakteriami. A bakterie moga wywolac epidemie. A wtedy to już obstrukcja murowana. Nic tylko maile by pozostały. I błagania o pomoc bo nerwowo mogłabyś się wykończyć. I nie pomogloby nic. Nawet kasa,która się zarabia. Normalnie jazda bez trzymanki. Lepiej samemu w garnku mieszać. Zdrowiej jakby
22 września 2016 19:13 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dobrze ,ze puszkę a nie kubek z jogurtem albo maślanka czy też innym nabialem w plynie. Bo to produkty z bakteriami. A bakterie moga wywolac epidemie. A wtedy to już obstrukcja murowana:-). Nic tylko maile by pozostały. I błagania o pomoc bo nerwowo mogłabyś się wykończyć. I nie pomogloby nic. Nawet kasa,która się zarabia. Normalnie jazda bez trzymanki. Lepiej samemu w garnku mieszać. Zdrowiej jakby:-)

Ej ! Przeciwnie  - biegunka prawdopodobna
A puszka np. Pandory.....to już armagedon
22 września 2016 19:29 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Przykro mi, ale rybki to mi tak samo smakują jak obiady mojej pdp ... :-) Nie jadam niczego z wody, a nawet nie robię sobie maseczki z alg morskich  :-)

No moja Droga...jesteś bardziej wybredna niż mój POD...A co by zjjadła...??????
22 września 2016 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Przykro mi, ale rybki to mi tak samo smakują jak obiady mojej pdp ... :-) Nie jadam niczego z wody, a nawet nie robię sobie maseczki z alg morskich  :-)

No moja Droga...jesteś bardziej wybredna niż mój POD...A co by zjjadła...??????
22 września 2016 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
margarita13

No moja Droga...jesteś bardziej wybredna niż mój POD...A co by zjjadła...??????:lol3::lol2:

W tej chwili na samą myśl o jedzeniu to mam cofkę ...
23 września 2016 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Placki ziemniaczane,mus jabłkowy, zupa-crem spargel,i moze herbatka
23 września 2016 07:56 / 3 osobom podoba się ten post
Qvarknedel polane masłem bułką tartą ,wiśnie z kompotu.Dla mnie kalafior gotowany.
Nie jem słodkich potraw na obiad.brr.
23 września 2016 08:00 / 6 osobom podoba się ten post
teresadd

Qvarknedel polane masłem bułką tartą ,wiśnie z kompotu.Dla mnie kalafior gotowany.
Nie jem słodkich potraw na obiad.brr.

Łał luybie je o mam pomysła na jutro