Strasznie bym chciała jechać z tobą Lawendo...Niestety,z dwiema godzinami wolnego to za wiele sie nie zwojuje:-(
Ciesz sie wycieczką i opisz jak bylo.Poczytam chociaż
Strasznie bym chciała jechać z tobą Lawendo...Niestety,z dwiema godzinami wolnego to za wiele sie nie zwojuje:-(
Ciesz sie wycieczką i opisz jak bylo.Poczytam chociaż
Jestem na półmetku mojego pobytu.
Kurczę, świetne są opcje wyjazdowe na 1 miesiąc, leci jak wariat ten czas!
Do tego, jak się człowiek nie narobi, a oprócz PDP , rodzinka też jest cacy, to w ogóle wszystko wydaje się jeszcze fajniejsze.
:)
Haga i Amsterdam odpadają,prawie 4 godziny w jedną stronę pociągiem, zdążyłabym dojechac na stację i musiałabym natychmiast wsiadać w pociąg powrotny. Zostaje Akwizgran, tyż piknie. Ponoć to przepiękne miasto.
Następnym razem, Marta. :)))))
Do dwóch tygodni też są świetne, tylko doopa od siedzenia w busie boli:to nie ja:
Tak, ale jak jedziesz na cały tok, to pupa boli Cie tylko dwa razy: tam i z powrotem.
Ogłoszenie parafialne:-): poszukiwana osoba na moje miejsce. Najchętniej na stałe, więc skoczki odpadają.
napisz mi cos wiecej na priv
Przeżyłam horror.Przez pół dnia nie miałam internetu i telefon stacjonarny do tego.Czy to już jest uzaleźnienie?Sama nie wiem co myśleć na ten temat.Dobrze ,że już mam was.