Witajcie,weszłam żeby powiedzieć ,że u mnie leje...Mam dość deszczu,spac mi sie chce,nie mogęwyjśc z kijami pobiegac,jest niedziela czyli nudno jak .... Jeszcze tylko 10dni i wracam do kochanej,słonecznej,gorącej Polski :)
Witajcie,weszłam żeby powiedzieć ,że u mnie leje...Mam dość deszczu,spac mi sie chce,nie mogęwyjśc z kijami pobiegac,jest niedziela czyli nudno jak .... Jeszcze tylko 10dni i wracam do kochanej,słonecznej,gorącej Polski :)
na nudę nie narzekam, broń Boże! w końcu trochę spokoju :), a rodzice to się śmieją że przestaną ode mnie odbierać telefony :)
Witaj Izka.Tak patrzę foto i w profil,mloda opiekunka,28lat.Dlugo juz jezdzisz do opieki?
Widzieliście to? Trochę spóźnione ale dopiero teraz zobaczyłam.
Nie umiem wkleić filmika....buuu. Może teraz się uda. Obejrzałam to z mieszanymi uczuciami.
Ale nie na czasie ten film, bo Podolski już Prinzem dawano nie jest:)
już prawie dwa lata, pierwszy raz wyjechałam we wrześniu 2014 roku :), młoda jestem ale to nie przeszkadza :)
wróciłam już z obiadu i kawy, przejedzona, pani u której byłam pochodzi z Kazachstanu i powiedziała że oni tak mają, że jak goszczą to na całego, a ja na to że to tak jak w Polsce, fanie spędziłam czas, potem poszłyśmy na cmentarz, weszłyśmy do kaplicy gdzie jest trumna z moją podopieczną, pomodliłyśmy się, zaszłyśmy na grób jej męża, pogadałyśmy, czyli dzisiejsze popołudnie zaliczam do jak najbardziej udanych :)
Nigdy nie wiadomo jaki wiek jest dobry. Moja babcia właśnie dostała ofertę nowej opiekunki i kręci nosem, bo kobieta ma 50 lat i według babci może mieć menopauzę a to by za dobrze nie było...
Swoimi słowami, droga koleżanko:)Swoimi:):):):)
:-) To i ja się cieszę, że Ty się cieszysz.
Alina co u ciebie,,,,,,,,,,,jak leci ile jeszcze kiedy wakacje nic nie piszesz albo ja nie trafiam na twoje pisanie:chaplin: