Nie ma internetu???
A Ty napisałaś jak tego wpisa???

Nie ma internetu???
A Ty napisałaś jak tego wpisa???
Jak sobie kupię to mam:-) Nie udawaj, że nie zrozumiałeś o co kaman:-) Na brak inteligencji wszak nie narzekasz.
No co Ty ? niepotrafisz tego zrobić? . Nie wiem tylko co ma piernik do wiatraka ( internet z wyżywieniem) chyba tylko ten ,że trudnej z przepiasami .Ja to mam farta :-) jeszcze laptopa nie miałam, a internet juz był. :-)))))))))))
To wez sobie przyczep znaczek pt. Teraz Polska :-) Bedzie pasowalo do sytuacji ;)
Polen über alles-wtedy to może nawet z Rollstuhla wstać :-)
Hahahahahaha, wiesz co? Moze my poprosimy Michaske albo Magdalene,zeby wyhaftowaly kilka takich emblematow? To sie moze przydac! Polen über alles!! I swiat sie od razu usmiecha :-)
Mnie to już na jutro bo dziś zamiast babci i mojego ulubieńca :zakochana:, przyszła typish Helga :) Po to, żeby babci się w głowie do cna nie przewróciło, zerwała jej szybkim ruchem plastry, a dla mnie miała Geschenk w postaci gumowych rękawiczek pozostawionych na stole kuchennym :)
No to ja jej jutro się w napisie pokażę i pokażę jej jeszcze gdzie znajduje się kosz na śmieci :strzela z bicza:
Cześć dziewczyny, ponad tydzień potrzebowałam, aby okrzepnąć po urlopie i zacząć żyć "drugim" życiem, ale już jest ok, całkiem fajnie jest :). Pracuję, intensywnie spotykam się z koleżankami, wczoraj piwko w Ottobrunn z Agnieszką z sąsiedniego forum, dziś nasz Jolek na Marienplatzu, a w poniedziałek odbieram z Sindbada naszą koleżankę forumową, która za karę ;) będzie moją sąsiadką przez 4 tygodnie :). A co :D!
Pozdrawiam ze słonecznej podmonachijskiej wsi :)!