Witam. Pani Marto niestety na chwilę obecną nie obsługujemy woj. mazowieckiego, natomiast mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości będziemy obsługiwać Pani województwo.
Witam.
Mam nadzieje że poniższym postem nie naruszam zasad i regulaminu forum.
Chciałbym Pąństwu przedstawić naszą ofertę przewozów z adresu pod adres. Głównym obszarem naszej działalności jest przewóz osób na terenie Polski oraz Niemiec. Posiadamy nowe busy marki Opel Vivaro z rocznika 2016, jako firma transportowa posiadamy odpowiednie certyfikaty i licencje a nasi kierowcy przechodzą wszystkie niezbędne badania i szkolenia.
Stawiając na bezpieczeństwo naszych pasażerów, każda trasa jest obsadzona przez 2 kierowców. Nie robimy przesiadek. Ceny wyjazdów zaczynają się od 250PLN.
Dni wyjazdów w kierunku Niemiec: - Poniedziałek (Wieczorem) - Środa (Wieczorem) - Piątek (Wieczorem)
Dni wyjazdów w kierunku Polski:- Wtorek (Rano) - Czwartek (Rano) - Sobota (Rano)
Oferujemy: - Przewozy międzynarodowe osób / paczek (Niemcy, Holandia)- Transfery na lotniska - Przewozy okazjonalne (np. śluby, komunie, …)- Przewóz grup zorganizowanych
Obsługiwane województwa: - Śląskie- Opolskie- Dolnośląskie- Małopolskie- LubuskieZapraszam do skorzystania z naszych usług, mam nadzieję że spełnią Państwa oczekiwania.