Zabawa w słówka

02 stycznia 2014 21:36
mapa, maca, maj, Mann, mina, mila, mumia Amman, pula, aula, NIP, nacja, pal, pan, panna, pupa, papa, pajac, lama, lampa, jama, jaja, Janina, cap, cal, ul, lump,
WSPOMAGANIE
02 stycznia 2014 22:14
pomaga, pomaganie, gen,Genia, nie, ma, sam, saga, gama, gapa, pas, paw, gniew, wiem, masa,sanie, sapie,pies, powiem, po, WSP,Magna, pan, panie, epos
WATYKANISTKA
02 stycznia 2014 22:18
WSPOMAGANIE : pomaganie,spanie,nie,masa,smaganie,smog,wspomaganie,gapa,poganie RESUSCYTACJA
03 stycznia 2014 10:18
Aaa źle spojrzałam :)

BEZPRODUKTYWNY - produkt, tynk, rok, tok, nowy, bez, worek, trunek, ryk, drewno.

KONKURENCYJNY
03 stycznia 2014 11:04
KONKURENCYJNY- kur, cyk, Jacyk, Jacek, konny, ronny, rencyjny, on, kok, koc, kos, KOR, korek, Ren, Rej
WATYKANISTKA
03 stycznia 2014 11:14
WATYKANISTA

WAT (podatek) tyka , ta , ty , wakat,(naciagane troche)  kawa , kat , kana, kania , tyka ,  wata , tata , kista , kasta , stan.

WYPOCZYWANIE

03 stycznia 2014 14:03
WYPOCZYWANIE - wan, nie, nowy, oczy, pewny, zew, pan, pani, poza

PRZEREKLAMOWANY
03 stycznia 2014 16:37
PRZEREKLAMOWANY
prze, reklama, klamory, rzep, rzeka, zew, zmowa, rzemyk, pean, prawo, Ramona, rama, Roman, Rowy, rower, kowal, kara, krem, krzepa, krzem, mak, mowa, mapa, Marek, mazak, mokre, nowa, nerka, nazwa, norka, worek, Walery, Wan,Lem, lampa lepra,
IZOLACYJNY
04 stycznia 2014 08:34
Iza, za cal, lico, liczny, liczy, licz, on, ona,Ola, czaj, Jan, jacy, Jola, lany, Nil, lin, cyna
WĘDROWNICZKA
04 stycznia 2014 10:33
WĘDROWNICZKA - kac, wina, nic, raki, rok, niwa, akr, Nida, ręka, draka, inka, kaczę -NIEDOSOLONY
04 stycznia 2014 11:31
NIEDOSOLONY (hi,hi) : nie,solony,sol,los,solny,dolny,nos,nosy,lody,londy POGORZELISKO
04 stycznia 2014 19:32
Marzę o tym, ja mam tutaj wszystko z podwyższoną zawartością soli:)
gore, go ,po, KOR, kop, kir, lis, lisek, lipo, lir, perz, rzep, pies, piersi, rzeko, Lopez, PO, PIS
NIEZADOWOLONA
04 stycznia 2014 22:01
NIEZADOWOLONA -wolna,wola,zad,dola,doza,zona,niewola,niedola,lada,dal,Zola,woda,Don

NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ
05 stycznia 2014 11:28
NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ - powieść , nie , Edo, dziad, wiedza, woda, odpaść, powiedz, niewidzialność, inna, odwiedzić, wiedzieć , oda, dal, Edzia, dowieść, neon, dziel, lanie, dzianie, pole, wieść, opona, doza,wielość, opad, powolność, niewiedza, Eol, Iza, odpad, nalanie, niedziela, podanie, polano, palność- KATASTROFICZNY
05 stycznia 2014 13:03
KATASTROFICZNY
katastrofy, katar, kat, kasa, krosta, koza, kroczny, Kastor, kino, Konica, satyr, strofa, strona, sak, sofa, Sonia, Sony, skoczny, tata, tarot, tani, troska, atrofia, ton, tok, Star, irys, fokstrot, norka, nisza, nit, czyn, czas, czary, czart, czarny, oczy, ostra, oraz, Oskar, rota, stan, astrofizyka,
PORTALIK