Dzięki. Słowa dotrzymam. Ja lubię salsę, ale ostatnio mam fazę na muzykę pop z Bliskiego Wschodu, pn. Amra Diaba z Egiptu. Lubię sposób w jaki mężczyźni stamtąd śpiewają

Dzięki. Słowa dotrzymam. Ja lubię salsę, ale ostatnio mam fazę na muzykę pop z Bliskiego Wschodu, pn. Amra Diaba z Egiptu. Lubię sposób w jaki mężczyźni stamtąd śpiewają
Dziś się nie skończy. Czuwam.
Babcia nadal nie bardzo. Okazuje się, że jest katoliczką a reszta rodziny ewangelicy. Przyjdzie ksiądz na ostatnie namaszczenie.
Mimo wszystko moje zmysły wiedźmy nie czują jeszcze spraw ostatecznych.
Jestem tu rok z hakiem. Babcia była radosna wspaniała ugodowa spacerowa wesoła z wiecznym apetytem na wszystko na stole. Rodzina jej to wspaniali ludzie. I wiecie co? Moje gadanie o niezaangazowaniu jest do d.py. Po ludzku mi przykro choć nie rozdzieram szat i nie przeżywam jak np jedna z babci córek.
Tą stelle zapamiętam na długo. Po prostu.
Jak większość z nas w takiej sytuacji ....
Też wyczuwasz? Jak ja i w pracy i w domu.
Znowu jestem oddelegowana z delegacji. Utargowałam minimalny czas, ale to i tak 18 dni. Za 10 dni znowu grzejemy dupska na słonecznej wyspie . Średnio mi się chce, ale jak to ktoś powiedział " nie chcem , ale muszem". W dzień mojego powrotu przyjeżdżają do mnie dzieci ( córka i syn). Na tym zleceniu ( od 30 czerwca)lecę drugi raz na Majorkę, a w domu nie byłam. Mam tu dobrze, szanuję to,sama tak wybrałam , ale Wam powiem , Wy rozumiecie- tęsknię już troszeczkę i czuję się taka oddalona od życia rodziny.Nigdy nie byłam tak długo poza domem i sama jestem ciekawa swojego powrotu ( dwa dni przed wigilią), jak ja się zaadoptuję.:modlmy sie:Dziękuję za uwagę :kropla potu:
...nie martw sie, nie musisz sie sama adoptowac, rodzina to zrobi:-), wybacz zarcik, no to dalas z tym wyjazdem nie da sie ukryc, od czerwca dluuuugo, ze tesknisz rozumiem, ale zleci juz niedaleczko, dasz rade jak zawsze, trzymaj sie.
Wiem , że dam radę. Ja dziewczyna ze wschodu :-), ale popłakać też muszę , tak dla zdrowotności:aniolki:
....jesli dla jeszcze piekniejszych oczu to plakaj
Dobrze, że dziś rano nie widziałaś moich oczętek :lol3: