Muzyka, która dodaje Ci sił #5

23 lutego 2017 00:11
Barbara48

Masz racje, uwielbiam :)

Szkoda, ze już odszedł do Krainy Wiecznych Łowów... wielka szkoda... 
23 lutego 2017 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
23 lutego 2017 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
23 lutego 2017 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
Szlagierow slucham z dawnych lat. A oto i jeden z nich  Spiewam sobie wraz;)

23 lutego 2017 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
[video][/video]
23 lutego 2017 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Szlagierow slucham z dawnych lat. A oto i jeden z nich:-)  Spiewam sobie wraz;)

Uwielbiałam "O Ela" ...
;list=PLNfOcBS3i59ga9vLKGxXLqczWWp4I_3Dj&index=3
A to umiałam grać na gitarze...
23 lutego 2017 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Uwielbiałam "O Ela" ...
A to umiałam grać na gitarze...:-)

A my to śpiewaliśmy po pijaku
23 lutego 2017 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

A my to śpiewaliśmy po pijaku:-)

A,po pijaku to każdyto śpwiewał,szczególnie nad ranem wracając z imprezy....To były czasy....
23 lutego 2017 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Uwielbiałam "O Ela" ...
A to umiałam grać na gitarze...:-)

Ja tez gram na gitarze  A to spiewalam na cale gardlo,w Kwadratowej w Gdansku.A Lipa byl tam stalym klientem w czwartki,bo w czwartki rock nadawali. I Ja mu sie rzucilam na szyje spiewajac prosto w ucho : Nie pytaj mnie,ja naprawde kocham cie. 

23 lutego 2017 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A,po pijaku to każdyto śpwiewał,szczególnie nad ranem wracając z imprezy....To były czasy....:-)

Był to zawsze jeden z ostatnich akordów imprezy gdy już wszyscy mieli ostro w czubie i zaczynały się ryczanki. Wracając jednak do domu chyba tego nie śpiewaliśmy, raczej staraliśmy się przemknąć niezauważenie. Obowiązywał przecież stan wojenny. Na bliższe kontakty z Milicją Obywatelską jakoś nie mieliśmy ochoty, mimo że w głowie szumiało.
23 lutego 2017 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja tez gram na gitarze:-)  A to spiewalam na cale gardlo,w Kwadratowej w Gdansku.A Lipa byl tam stalym klientem w czwartki,bo w czwartki rock nadawali. I Ja mu sie rzucilam na szyje spiewajac prosto w ucho : Nie pytaj mnie,ja naprawde kocham cie. :randka2::lol3:

A "Baboki" pamietasz? 
;list=PLNfOcBS3i59jm6dZkEBv-R4KrrlLmrxAO&index=2
Spiewaliśmy to  na karaoke w ogródku piwnym. Poszliśmy po zakończeniu roku szkolnego z klasą,przewaga dziewczyn bo to był Ekonomik,ale szalałyśmy...
23 lutego 2017 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Był to zawsze jeden z ostatnich akordów imprezy gdy już wszyscy mieli ostro w czubie i zaczynały się ryczanki. Wracając jednak do domu chyba tego nie śpiewaliśmy, raczej staraliśmy się przemknąć niezauważenie. Obowiązywał przecież stan wojenny. Na bliższe kontakty z Milicją Obywatelską jakoś nie mieliśmy ochoty, mimo że w głowie szumiało.

W moich czasach już komuna upadała,więc samowolka była...
23 lutego 2017 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A "Baboki" pamietasz? 
;list=PLNfOcBS3i59jm6dZkEBv-R4KrrlLmrxAO&index=2
Spiewaliśmy to  na karaoke w ogródku piwnym. Poszliśmy po zakończeniu roku szkolnego z klasą,przewaga dziewczyn bo to był Ekonomik,ale szalałyśmy...

Baboki sa super!! 
Ale to do wydurniania sie bylo idealne. Nigdy nie kumalam fenomenu tej piosenki,co nie zmieia faktu,ze ja ukochalam sobie i juz!

23 lutego 2017 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W moich czasach już komuna upadała,więc samowolka była...:-)

No tak sobie waśnie pomyślałam, że Ty to później śpiewałaś niż ja. Nieważne. Ważne, że zawsze się  fajnie przy tym bawiliśmy.
23 lutego 2017 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Po pijaku za ryczanki u mnie robilo raczej to

Albo rowniez to