Mam różne pomysły w zanadrzu jak już mi się odechce wyjazdów:)Ale raczej mało związane z Opiekunkowem.Się zobaczy:)Póki co stan konta walutowego podnieca mnie na tyle,że nie czuję się znurzona robotą:):):):)

Mam różne pomysły w zanadrzu jak już mi się odechce wyjazdów:)Ale raczej mało związane z Opiekunkowem.Się zobaczy:)Póki co stan konta walutowego podnieca mnie na tyle,że nie czuję się znurzona robotą:):):):)
Ja się pochwalę. Ja dobrze pójdzie to w sobotę się spotkam z Jedną z Nas. Jak mało do szczęścia brak.A kto zgadnie z Kim??????????
Gocha1981...?
Chciałabym ale nie Gocha 1981:slodki krolik:
Coś mi się wydawało, że niedaleko jesteście...:chowa sie:
Nie wiem gdzie Gocha jest? mój kod to 77-652
W kodach bywam, bo szukam towarzystwa...:piekna: Rastatt - pisała Gocha.
Sprawdziłam, tez blisko tylko 46km
Szkoda...byłam 77855....
Hurrraaaaa jak się cieszę,mój starszy syn we wtorek będzie jechać służbowo do Francji i zajedzie do nas na obiad...
Już parę razy Gwiazda pytała się dlaczego mój syn do nas nie przyjedzie skoro jezdzi i lata po całym świecie...ale zawsze było nie po drodze.
Moją Gwiazda też chce aby tutaj przyjechała moją mama na parę dni,bo ma, cała górę dla siebie 3 pokoje,łazienka, toaleta. Tłumaczę mojej Pdp,że jest to daleka podróż 900km,10 godzin w busie, a moją mamą ma 76lat i jest chora na Parkinsona.
Cieszę się,że moje starsze dziecko nas odwiedzi!!!