Internet w Niemczech

18 września 2014 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jak najbardziej kliknij w to.Powinno zaktualizować,jak sterownik jest nieaktualny.
Zrobiłaś wszystko dobrze jak się należy:)
18 września 2014 12:42
a może zamknąć kompa i po kilku minutach uruchomić :)
to przecież instalacja sterownika!
18 września 2014 13:09
Zdarza się tak,że Windows może nie znajdować kamerki,ta aktualizacja on line przez Windowsa też nie zawsze się udaje.Czasem trzeba tak zrobić,że trzeba stary sterownik odinstalować i zainstalować nowy ze strony producenta.
Jak masz komunikat,żebyś zakupiła kamerkę,to może jest problem techniczny,ale to już tylko serwis.
Wchodziłaś może w ustawienia wideo na skypie?
18 września 2014 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
Widzę, że bratnia duszyczka. Ja jak "reperuję" swój sprzęcior to najczęściej nadaje się tylko do reinstalacji.
18 września 2014 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
Jestem lepsza. Mam coś takiego zainstalowane ( nie wiem jak bo to braciszek robił), że jak za dużo "ponaprawiam" to on mi się podłącza do kompa i reperuje. Podaję mu tylko każdorazowo hasło do zalogowania. A ja widze tylko na ekranie jak mi myszka "chodzi". Warunek to podłączenie do neta. Bez tego to pewnie po 2 tygodniach bym coś zepsuła na amen. Polecam
18 września 2014 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
andrejka - może rzeczywiście wstrzymaj się - niech serwis sprawdzi.
Tym bardziej, że:
https://support.skype.com/pl/faq/FA12252/dlaczego-nie-moge-nawiazywac-rozmow-wideo-w-najnowszej-wersji-skype-a-dla-windows

18 września 2014 20:18
Gabrysia

Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki - powinno pomóc :)))
Jeśli nie wiesz jak, to pytaj -pomożemy  .....jaką masz przeglądarkę?

mam google chrome,chyba...
18 września 2014 20:36
kruszynka1964

mam google chrome,chyba...

https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=pl

w 4. pkt. odhacz (zaptaszkuj) na pewno:
-Pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek
-Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej
reszta - jak chcesz, ale na pewno nie odhaczaj zapisanych haseł !!!

w 5. pkt. wybierz "od samego początku"

Czyszczenie potrwa chwilę, potem zamknij przeglądarkę i na nowo ją otwórz.
Napisz jaki rezultat - jestem prawie pewna, że uzyskasz dostęp do witryny :)

18 września 2014 21:11
Gabrysia

https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=pl

w 4. pkt. odhacz (zaptaszkuj) na pewno:
-Pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek
-Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej
reszta - jak chcesz, ale na pewno nie odhaczaj zapisanych haseł !!!

w 5. pkt. wybierz "od samego początku"

Czyszczenie potrwa chwilę, potem zamknij przeglądarkę i na nowo ją otwórz.
Napisz jaki rezultat - jestem prawie pewna, że uzyskasz dostęp do witryny :)

Gabrysiu,spróbuje zrobić to jutro,bo jak ostatnio chciałam czyśścić lapka Piotrusia,to doszłoby niemal do rozwodu-a jutro go nie bedzie A jak coś popsuję,to zwale na jakiś wirus,-i tak się nie kapnie.
18 września 2014 21:18
kruszynka1964

Gabrysiu,spróbuje zrobić to jutro,bo jak ostatnio chciałam czyśścić lapka Piotrusia,to doszłoby niemal do rozwodu-a jutro go nie bedzie :-( A jak coś popsuję,to zwale na jakiś wirus,-i tak się nie kapnie.

No dobra :)  

ale bez obawy ....to jest inne czyszczenie - nie od wirusów, programów reklamowych itp. po prostu jak się używa przzeglądarki -to po każdej stronie pozostają ślady ....a to obciąża i spowalnia przeglądarkę.
Co więcej zakłoca dostęp do stron, na których coś zmieniono (jak w twoim przypadku). Powodzenia!

Możesz też spróbować wejść na tą stronę z innej przeglądarki - jesli masz takową i wcześniej na tą stronę z niej n ie wchodziłaś.
18 września 2014 21:23
Gabrysia

No dobra :)  

ale bez obawy ....to jest inne czyszczenie - nie od wirusów, programów reklamowych itp. po prostu jak się używa przzeglądarki -to po każdej stronie pozostają ślady ....a to obciąża i spowalnia przeglądarkę.
Co więcej zakłoca dostęp do stron, na których coś zmieniono (jak w twoim przypadku). Powodzenia!

Możesz też spróbować wejść na tą stronę z innej przeglądarki - jesli masz takową i wcześniej na tą stronę z niej n ie wchodziłaś.

Dzięki bardzo
17 października 2014 10:18
Dziewczyny rodzina placi mi tutaj doladowanie ze szika ale tylko 1 gb i to nie starcza na wiele...Karta z aldi tu nie wchodzi w gre bo nie ma zasiegu. Sama chce sobie jakas karte kupic. Jestem w Detmold 30 kkm od Bielefeldu. Najlepszy zasieg ma o 2. Moze ktos jest tu w poblizu i moze wie co najlepiej by dzialalo
17 października 2014 10:46
natka

Dziewczyny rodzina placi mi tutaj doladowanie ze szika ale tylko 1 gb i to nie starcza na wiele...Karta z aldi tu nie wchodzi w gre bo nie ma zasiegu. Sama chce sobie jakas karte kupic. Jestem w Detmold 30 kkm od Bielefeldu. Najlepszy zasieg ma o 2. Moze ktos jest tu w poblizu i moze wie co najlepiej by dzialalo

O2 ma internet na kartę, drogawo trochę,ale moja koleżanka używała i mówiła,że chodzi bez problemów.
Wygooglaj sobie ich stronę internetową,tam jest opisana oferta prepaid.Jak masz sticka bez simlocka,to starter wytarczy.

17 października 2014 11:16
tina 100%

O2 ma internet na kartę, drogawo trochę,ale moja koleżanka używała i mówiła,że chodzi bez problemów.
Wygooglaj sobie ich stronę internetową,tam jest opisana oferta prepaid.Jak masz sticka bez simlocka,to starter wytarczy.

To juz dawno zrobilam. Mam 1 Gb internetu od rodziny a chce sama
sobie cos innego kupic bo to  o teraz mam to b drogo jest. Aldik tu nie dziala

17 października 2014 11:16
tina 100%

To juz dawno zrobilam. Mam 1 Gb internetu od rodziny a chce sama
sobie cos innego kupic bo to  o teraz mam to b drogo jest. Aldik tu nie dziala