Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki - powinno pomóc :)))
Jeśli nie wiesz jak, to pytaj -pomożemy .....jaką masz przeglądarkę?
Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki - powinno pomóc :)))
Jeśli nie wiesz jak, to pytaj -pomożemy .....jaką masz przeglądarkę?
mam google chrome,chyba...
https://support.google.com/chrome/answer/95582?hl=pl
w 4. pkt. odhacz (zaptaszkuj) na pewno:
-Pliki cookie oraz inne dane witryn i wtyczek
-Obrazy i pliki zapisane w pamięci podręcznej
reszta - jak chcesz, ale na pewno nie odhaczaj zapisanych haseł !!!
w 5. pkt. wybierz "od samego początku"
Czyszczenie potrwa chwilę, potem zamknij przeglądarkę i na nowo ją otwórz.
Napisz jaki rezultat - jestem prawie pewna, że uzyskasz dostęp do witryny :)
Gabrysiu,spróbuje zrobić to jutro,bo jak ostatnio chciałam czyśścić lapka Piotrusia,to doszłoby niemal do rozwodu-a jutro go nie bedzie :-( A jak coś popsuję,to zwale na jakiś wirus,-i tak się nie kapnie.
No dobra :)
ale bez obawy ....to jest inne czyszczenie - nie od wirusów, programów reklamowych itp. po prostu jak się używa przzeglądarki -to po każdej stronie pozostają ślady ....a to obciąża i spowalnia przeglądarkę.
Co więcej zakłoca dostęp do stron, na których coś zmieniono (jak w twoim przypadku). Powodzenia!
Możesz też spróbować wejść na tą stronę z innej przeglądarki - jesli masz takową i wcześniej na tą stronę z niej n ie wchodziłaś.
Dziewczyny rodzina placi mi tutaj doladowanie ze szika ale tylko 1 gb i to nie starcza na wiele...Karta z aldi tu nie wchodzi w gre bo nie ma zasiegu. Sama chce sobie jakas karte kupic. Jestem w Detmold 30 kkm od Bielefeldu. Najlepszy zasieg ma o 2. Moze ktos jest tu w poblizu i moze wie co najlepiej by dzialalo
O2 ma internet na kartę, drogawo trochę,ale moja koleżanka używała i mówiła,że chodzi bez problemów.
Wygooglaj sobie ich stronę internetową,tam jest opisana oferta prepaid.Jak masz sticka bez simlocka,to starter wytarczy.
O2 ma internet na kartę, drogawo trochę,ale moja koleżanka używała i mówiła,że chodzi bez problemów.
Wygooglaj sobie ich stronę internetową,tam jest opisana oferta prepaid.Jak masz sticka bez simlocka,to starter wytarczy.