A po co aż 3 kupowałaś? Dla siebie? Wybacz ale mnie jakaś głupawka złapala :smiech3:
A po co aż 3 kupowałaś? Dla siebie? Wybacz ale mnie jakaś głupawka złapala :smiech3:
Ok.dzieki kobietki za porady.jutro przychodzi ktoś od plegestufe.syn babci już jej dziś pokazywał jak ma chodzić żeby chociaż 2 stopień dostać.oni chyba kasę z tego mają jakas. Że niby jakieś 600 ojro?
Ok.dzieki kobietki za porady.jutro przychodzi ktoś od plegestufe.syn babci już jej dziś pokazywał jak ma chodzić żeby chociaż 2 stopień dostać.oni chyba kasę z tego mają jakas. Że niby jakieś 600 ojro?
Miałam też kiedyś pdp,która starała się o wyższa grupę,oj miała lekcje udzielane przez córki ,co i jak ma powiedzieć,jak się zachować.Ja to miałam totalna polewke ,bo nawet córki włosów nie kazały myć babci ,:lol3:ja zaproponowałam żeby wyjęła szczękę :lol3:,to będzie już całkiem dobrze:lol3:
:smiech2:
Nie wiem, kiedy wiadomość dojdzie?? kręci się i kręci i nic! może rano? jak tu pisać, jak polubienie Magdzi posta trwało 10-minut! :wiking:
Dziekuje Tobie Ona- Lisa że polubienie mnie zajęło Tobie 10 minut ,to i tak krótko :lol3:
Wszyscy jadą do domku, ja muszę jeszcze trochę posiedzieć w tym zimnisku:strach na wroble::strach na wroble:
Tylko parę dni dłużej i też pojedziesz :-)
Tak, samotna , przeziębiona, rozbita , tez pojedziesz, jeszcze mam jechać nocą ciemną:strach na wroble::strach na wroble:
Ale na pocieszenie buty sobie kupiłam, już druga parę:modlmy sie::modlmy sie: