Na wyjeździe 37

27 maja 2017 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
lolowa

no ja chyba dzisiaj oszaleje --- co w tych szwabów dzisiaj wstąpiło --- z każdej strony dymi się grill i co ogród to na fula niemieckie szlagiery !!! ale obmyśliłam plan zemsty --- niech poczekają do 16 , wtedy ja z Princessą wylegniemy na taras jak foki i zapodam im (też na fula )Zenka Martyniuka z całą świtą disco polo !

Ja tak mam w każdy weekend...serducho mi pęka z żalu...a  jeszcze jak mi ktoś z PL napisze (albo powie), że pogoda, gril, piwko, czy coś tam, to dołek tuż, tuż.... Ale jeszcze trochę i my złapiemy trochę tych pięknych chwil....prawda...?
27 maja 2017 19:07 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ja tak mam w każdy weekend...serducho mi pęka z żalu...a  jeszcze jak mi ktoś z PL napisze (albo powie), że pogoda, gril, piwko, czy coś tam, to dołek tuż, tuż....:ona placze: Ale jeszcze trochę i my złapiemy trochę tych pięknych chwil....prawda...?:upup:

Oczywiście --- i będziemy grillowac , balowac i aż się boję powiedziec .... !
27 maja 2017 19:25 / 6 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ja tak mam w każdy weekend...serducho mi pęka z żalu...a  jeszcze jak mi ktoś z PL napisze (albo powie), że pogoda, gril, piwko, czy coś tam, to dołek tuż, tuż....:ona placze: Ale jeszcze trochę i my złapiemy trochę tych pięknych chwil....prawda...?:upup:

Ja w przyszłą sobotę griluję u siebie......
Goście już zaproszeni......wódeczka się mrozi.....   tylko żeby pogoda dopisała.....!!!!
27 maja 2017 19:34 / 5 osobom podoba się ten post
lolowa

Oczywiście --- i będziemy grillowac , balowac i aż się boję powiedziec .... !

To ja powiem: Twój  i mój plan na nadchodzący "urlop": alkohol, wątpliwa moralność, złe decyzje....
27 maja 2017 19:38 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja w przyszłą sobotę griluję u siebie......:radosc1:
Goście już zaproszeni......wódeczka się mrozi..... :-)  tylko żeby pogoda dopisała.....!!!!

Litości nie masz..?
27 maja 2017 19:45 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

To ja powiem: Twój  i mój plan na nadchodzący "urlop": alkohol, wątpliwa moralność, złe decyzje....:chowa sie:

biorę --------------- strach się bac
27 maja 2017 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
lolowa

biorę --------------- strach się bac

A co tam ! Raz się żyje, a po takiej wyczerpującej pracy, z daleka od wszystkich...rozrywek... chyba coś nam się należy...nie..?
27 maja 2017 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
Co racja to racja......
27 maja 2017 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

A co tam ! Raz się żyje, a po takiej wyczerpującej pracy, z daleka od wszystkich...rozrywek... chyba coś nam się należy...nie..?:oczko1:

a jesli wolno spytac , gdzie będziemy balowac ( bo profil zablokowany ) ?
27 maja 2017 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
lolowa

a jesli wolno spytac , gdzie będziemy balowac ( bo profil zablokowany ) ?

Masz  "happy hour" a jakby co to Warszawa np.....
27 maja 2017 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Masz  "happy hour" :uśmiech ona2: a jakby co to Warszawa np.....

do Warszawy --- nie nie nie ---- a może gdzieś Mazury ???? rozmarzyłam się
27 maja 2017 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
lolowa

do Warszawy --- nie nie nie ---- a może gdzieś Mazury ???? rozmarzyłam się

Ja też marzę, ale o morzu....a w tym roku jakoś nie bardzo chyba...ale co do tematu - zobaczymy, może coś się wykombinuje....
27 maja 2017 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

A co tam ! Raz się żyje, a po takiej wyczerpującej pracy, z daleka od wszystkich...rozrywek... chyba coś nam się należy...nie..?:oczko1:

Jak to mówi moja psiapsiółka raz na rok trzeba się porządnie" upodlić"
27 maja 2017 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

Jak to mówi moja psiapsiółka raz na rok trzeba się porządnie" upodlić":-)

W moim przypadku to nawet rzadziej....bo okazji nie ma....żeby się "upodlić"...wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008
27 maja 2017 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

W moim przypadku to nawet rzadziej....bo okazji nie ma....żeby się "upodlić"...wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008

To tym razem trzymaj się planu.Pracujesz z Niemcami , to wiesz ,że terminy rzecz święta