Zakupy 4

25 listopada 2017 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
25 listopada 2017 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Zakupy super,a to niebieskie to co? mam identyczny szalik:-)

No właśnie to. 
25 listopada 2017 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

A  i likiery do degustacji

A to bardzo fajne, gdzie kupiłaś i ile kosztowało ? 
25 listopada 2017 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

A to bardzo fajne, gdzie kupiłaś i ile kosztowało ? 

Te likierki kupiłam w lidlu ok 5e
25 listopada 2017 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Te likierki kupiłam w lidlu ok 5e

To diupa ,bo nie mam Lidla .
25 listopada 2017 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

To diupa ,bo nie mam Lidla .

A  ja mam  .  Nie  tak  blisko,  ale   wsiadam  w autko  i  podjadę.  Wezmę  koleżankę , która  pracuje  obok  i  w jakiś  dzień  pozwiedzamy  okoliczne  sklepy. Ma  śliczną  wnusię  i  zawsze  coś  jej  tam  przywozi,  a ja  mam   siostrzeńca 
25 listopada 2017 16:03 / 3 osobom podoba się ten post
Kupiłam sobie dziś podkładkę pod lapka za całę 10,99 po przecenie i jestem mega zadowolona.Wreszcie lapek się nie grzeje:)Podkłądka ma nóżki i to też mi się podoba bo wygodniej się pisze:)Tanie a cieszy:)Hi hi hi
25 listopada 2017 17:18 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Kupiłam sobie dziś podkładkę pod lapka za całę 10,99 po przecenie i jestem mega zadowolona.Wreszcie lapek się nie grzeje:)Podkłądka ma nóżki i to też mi się podoba bo wygodniej się pisze:)Tanie a cieszy:)Hi hi hi

Ja kupiłam (może taką samą- W Biedronce) przed przeceną za 19,99 zł.
I też sobie zakup chwalę. Wcześniej nie miałam ilaptop gorrrrrący był, jak diabli.
Teraz full wypas ;)  - nowy sprzęt, bo i laptopa zakupic musiałam- po ostatniej podróży stary dokonał żywota.
25 listopada 2017 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Ja kupiłam (może taką samą- W Biedronce) przed przeceną za 19,99 zł.
I też sobie zakup chwalę. Wcześniej nie miałam ilaptop gorrrrrący był, jak diabli.
Teraz full wypas ;)  - nowy sprzęt, bo i laptopa zakupic musiałam- po ostatniej podróży stary dokonał żywota.

Hi hi, a jak:) Nie ma to jak przeceny w Biedrze:):):)
25 listopada 2017 18:20 / 3 osobom podoba się ten post
Rano przespacerowałam się po gazetkę do sklepu , filuję regał z prasą a tam atlas kotów  . I jak przystało na kociarę , kupiłam .
26 listopada 2017 14:34 / 8 osobom podoba się ten post
Wczoraj wybrałam się do Niemiec na Black Friday i upolowałam kilka rzeczy. 
Koszula, bokserki, portfel i plecak na prezenty, a reszta dla mnie :)
26 listopada 2017 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
Babeczka

Rano przespacerowałam się po gazetkę do sklepu , filuję regał z prasą a tam atlas kotów  . I jak przystało na kociarę , kupiłam . :hihihi:

Zdaje się , ten sam atlas był hitem ostatnich dni w tv i w ogole . A głośno o nim dlatego, bo sam prezes Kaczyński czytał go w sejmie a ter wystawił na licytację dla celów charytatywnych .     Więc masz białego kruka 
26 listopada 2017 15:48 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Wczoraj wybrałam się do Niemiec na Black Friday i upolowałam kilka rzeczy. 
Koszula, bokserki, portfel i plecak na prezenty, a reszta dla mnie :)

Super zakupy.no jeszcze takiego koloru pikowanki nie mam,choć już mam ich sporo
26 listopada 2017 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Super zakupy.no jeszcze takiego koloru pikowanki nie mam,choć już mam ich sporo:-)

Właśnie ten kolor mnie urzekł :)
26 listopada 2017 16:41
Kama84

Zdaje się , ten sam atlas był hitem ostatnich dni w tv i w ogole . A głośno o nim dlatego, bo sam prezes Kaczyński czytał go w sejmie a ter wystawił na licytację dla celów charytatywnych .  :smiech3:   Więc masz białego kruka :wystawia jezyk2:

Masz rację , coś podobnego ! . http://charytatywni.allegro.pl/slynny-atlas-kotow-prezesa-jaroslawa-kaczynskiego-i5444413
Atlas prezesa dochodzi do 25.000 , ja szcześciara wydałam jedyne 9.99))