Zakupy 4

04 grudnia 2017 20:05 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ewunia,są jeszcze drapaczki do głowy. Będziesz mieć fajny komplet :-)

Kurcze, widziałam to w jednym z niemieckich domów , nie wiedziałam do czego to-myślałam ,że dementywnej babci zabawkę kupili...
04 grudnia 2017 20:13 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Po głowie to się sama podrapie.....A po plecach ? Nie będę chodziła po prośbie.....
04 grudnia 2017 20:14 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kurcze, widziałam to w jednym z niemieckich domów , nie wiedziałam do czego to-myślałam ,że dementywnej babci zabawkę kupili...:hihi:

Aż się boję zapytać jak ona się tym bawiła...
04 grudnia 2017 20:16 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kurcze, widziałam to w jednym z niemieckich domów , nie wiedziałam do czego to-myślałam ,że dementywnej babci zabawkę kupili...:hihi:

Tina, to rewelacyjny wynalazek, polecam :D!

I oczywiście dobry wieczór Opiekunkowo :).
04 grudnia 2017 20:19 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam to....i nie używam. Bo jakoś nie swędzi 
04 grudnia 2017 20:19 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Po głowie to się sama podrapie.....A po plecach ? Nie będę chodziła po prośbie.....:smiech3:

Sprawdza się framuga drzwi:)
04 grudnia 2017 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Sprawdza się framuga drzwi:)

Wystarczy panu F. paznokcie zapuscić,lepsze niż futryna.
04 grudnia 2017 20:21 / 8 osobom podoba się ten post
salazar

Tina, to rewelacyjny wynalazek, polecam :D!

I oczywiście dobry wieczór Opiekunkowo :).

Ja bym tego użyła jako trzepaczki do jajek 
04 grudnia 2017 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wystarczy panu F. paznokcie zapuscić,lepsze niż futryna.:-)

Na wyjeżdzie framuga,moja droga,wyłącznie na wyjeździe:)
05 grudnia 2017 19:43 / 14 osobom podoba się ten post
Dzisiaj w czasie przerwy odwiedziłam TKMaxx i kupiłam sobie sukienkę na Wigilię : dzianinka ciemno- granatowo-szara , fason taki do ciała, długość przed kolanko, długi rękaw. Ozdoobą nadajacą elegancji, jest wykończenie dekoltu - łódki: gruba gipiura , ciemno granatowa . Z tyłu , pomimo, że jest duże wycięcie dekoltu, jest jeszcze mała łezka i zapięcie na guziczek bez widocznych dziurek . Jest śliczna , dobrze w niej się czuję i myślę, że równie dobrze wyglądam. Zapłaciłam za nią 29,99 euro.
Przy okazji kupiłam czapkę dla pdp - taki sportowy fason, w pasującym kolorze- marzła w głowę, a wcześniej w ogóle nie chodziła w nakryciach głowy . Najtańszy zaku- 7,99 euro
Dla syna kupiłam 3 pary skarpetek z kolorowymi motywami . Jestem pewna, że będzie nimi zachwycony- cena 12, 99 euro.
RZadko uda mi się coś wyszperać w tym sklepie, ale dzisiejsze zakupki były niezamierzone i, a udane.
05 grudnia 2017 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mam tutaj takie coś w szufladzie w kuchni  i faktycznie pierwsze skojarzenie było wsadzić we włosy i poczochrac  fascynują mnie te kulki na końcówkach...a poważnie ciekawe do czego to coś wymyślono 
05 grudnia 2017 20:45 / 6 osobom podoba się ten post
scarlet

Mam tutaj takie coś w szufladzie w kuchni :palka: i faktycznie pierwsze skojarzenie było wsadzić we włosy i poczochrac :afro: fascynują mnie te kulki na końcówkach...a poważnie ciekawe do czego to coś wymyślono :hihihi:

Dobry wieczór Opiekunkowo :)!
Znowu witam się w niewłaściwym wątku, ale jakoś tak się składa ;).

Scarlet, to masażer do głowy, poczytaj sobie :). Działa rewelacyjnie!

http://www.godstoys.pl/masazer-glowy-z-drewniana-kulka-i-technikami-masazu
05 grudnia 2017 20:48 / 6 osobom podoba się ten post
salazar

Dobry wieczór Opiekunkowo :)!
Znowu witam się w niewłaściwym wątku, ale jakoś tak się składa ;).

Scarlet, to masażer do głowy, poczytaj sobie :). Działa rewelacyjnie!

http://www.godstoys.pl/masazer-glowy-z-drewniana-kulka-i-technikami-masazu

Noo...a Skarletka jaja tą trzepaczką ubiła . Dała radę .
05 grudnia 2017 21:02 / 9 osobom podoba się ten post
Kupiłam w Aldim sweterek świąteczny
05 grudnia 2017 21:02 / 6 osobom podoba się ten post
Na zakupach też byłam, tak jak Margeritka w TK Maxxie, w C&A, Pimkie i Hirmerze też :). Oczywiście do perfumerii również zajrzałam, musiałam podjąć decyzję, decyzja zapadła większością głosów (2:0) a zakupy będą robione, jak zawsze, przez internet. Całe popołudnie włóczyłam się po mieście, fajnie było..
Jutro pokażę, co kupiłam, bo teraz z panem Ciasteczkowym pierniczki produkowałam i już mi się nic nie chce :D.