A zapraszam przepis? W domu zrobię z ogrodowych buraków

A zapraszam przepis? W domu zrobię z ogrodowych buraków
Zrozumiałam, że zapraszasz na przepis. To ja proszę :-)
Tablet:strach na wroble:zaproszę na zakwas, jak zapodasz przepis:-)
A ja bardzo lubię zakwas buraczany, tylko rzadko go robię :-(
Były czasy imbiru,teraz nastały czasy zakwasu buraczanego.
Ot nowa forumowa moda.
Mnie nikt nie namówi,lubię buraczki,barszczyk czerwony wręcz uwielbiam.Zakwasu próbowałam,nie smakuje.
Imbir natomiast może być,regularnie kroje w plasterki do herbaty.
Proszę o pomoc w doborze torebki zimowej. Mam na oku dwie Ogólnie co sądzicie o jaśniejszych kolorach torebek na zimę? Widziałam,że wiekszość osób w tym sezonie chodzi z torebkami w kolorach ciemnych. Z granatowymi, czarnymi. Jednak sama mam ochotę na coś weselszego. Mam na oku te(usunięte)
Głosuję na nr 1 - i kolor bardziej uniwersalny, do wszystkiego powinien pasować, a przede wszystkim skóra saffiano, która dłużej wytrzyma. Kształt też tej szarej bardziej mi się podoba.
Śliczne te torebki, ale strasznie drogie... Mi znajoma niedawno pokazała, że w zagranicznych slepach internetowych takie rzeczy można kupić dużo taniej niż w Polsce. A często to są te same rzeczy, tylko importowane do nas i firma sobie nabija marżę. Tutaj można sobie zobaczyć, jak takie kupowanie wygląda Zamawiałyście kiedyś z takich sklepów, czy się boicie?
Śliczne te torebki, ale strasznie drogie... Mi znajoma niedawno pokazała, że w zagranicznych slepach internetowych takie rzeczy można kupić dużo taniej niż w Polsce. A często to są te same rzeczy, tylko importowane do nas i firma sobie nabija marżę. Tutaj można sobie zobaczyć, jak takie kupowanie wygląda Zamawiałyście kiedyś z takich sklepów, czy się boicie?