To jest pomysł... :lol1: Tylko nie wiem czy moi mężczyźni (syn i zięć) te rogi chcieliby nosić... :lol1:

To jest pomysł... :lol1: Tylko nie wiem czy moi mężczyźni (syn i zięć) te rogi chcieliby nosić... :lol1:
To spore ryzyko na to liczyć- chociaż kusi aby wyciąć taki numer- moi chyba by popadli w osłupienie :-)
W Polsce może byż to źle zrozumiane i nie będę prowokować, zwłaszcza, że te sweterki są z jedną dużą głową renifera, mocno przyozdobioną w rogi... :lol1:
No właśnie-ewentualnie sobie sprawię ten z pingwinkami- niech się wystraszą, że poczułam powołanie do klasztoru :hihi:
Ja wczoraj kupiłam w pingwiny, ten niebieski,a dzisiaj chciałam jeszcze ten z bałwanem kupić ale nie było,Więc zobaczyłam ten brązowy z tym reniferem mój man jest dość duży chłopczyk więc był rozmiar,wziełam no koszyka,ale tak chodzę po sklepie i patrzę na te rogi,myślę nie nie wezmę bo to by był mój ostatni wyjazd do de.:-)
Ja wczoraj kupiłam w pingwiny, ten niebieski,a dzisiaj chciałam jeszcze ten z bałwanem kupić ale nie było,Więc zobaczyłam ten brązowy z tym reniferem mój man jest dość duży chłopczyk więc był rozmiar,wziełam no koszyka,ale tak chodzę po sklepie i patrzę na te rogi,myślę nie nie wezmę bo to by był mój ostatni wyjazd do de.:-)
Sweterek bardzo fajny. Twarzowy :) Chociaż sama nie wiem czy zdecydowałabym się na taki akurat kolor ( zdecydowanie lepiej jest mi w mocniejszych kolorach, tak więc jakby był czerwony to byłby super). Można wiedzieć, gdzie został kupiony?
Poszukującym sweterków polecam zajrzeć sobie do Answear: https://answear.com/p/swetry-206-k.html . W ostatnich dniach pojawiło się tam sporo zniżek.
Jade jutro do Bielefeld, aż boje się wchodzić do TkkMax:prasowanie: