:aniolki:szukam kogoś do pobajerowania
:aniolki:szukam kogoś do pobajerowania
Od 18.07 Bensheim 64625:-)może ktoś tam jest albo się zjawi:-)
a daleko jesteś ? ja też lubię pogadać, ale bajera mam słabego :(
O matko,a gdzie Ciebie wywiało!
Krótko będziesz na urlopie:-)
Czy Ty tak zawsze krótkie przerwy sobie robisz?
Ściskam :przytula:
Hahaha,już bajerujesz :-)
Ja też szukam koleżanki 40764 okolice Dusseldorfu,czy ktoś tam jest ,odezwij się się proszę,:radosc:
Cześć , jestem obok , oko 10 km.
Część miło mi napisz mi kod to sprawdzę, ja mam rower :jazda na rowerze:ale tylko 2 godz.pauzy codziennie,a ty? Pozdrawiam serdecznie:radosc:
40589 , mam auto i rower , przerwa do ustalenia z rodziną
Witam,to może się spotkamy ale musimy podać sobie telefony,przynajmniej jedną z nas,wtedy możemy się umówić:-)
Jak wytrzymujecie rozłąkę???Dla mnie to straszne
Być może że krótko jeździsz i jest to dla Ciebie bardzo trudne, bo początki bywają trudne,każdy z nas jest inny ,każdy z nas ma inny charakter, inną sytuacje życiową,myślę że można się przyzwyczaić .Ja się szybko dostosowuje do nowej sytuacji,staram się nie rozczulać nad sobą ,zawsze taka byłam żyjąc i pracując w kraju też.Myslę pozytywnie ,kontakt z rodziną mam ,gadamy ,widzimy się w dzisiejszej dobie to żaden problem. Naturalnie, że bywają lepsze i gorsze dni każdy je ma na ,,wygnaniu" ale się motywuje w jakimś celu tu jestem .Myślę też że fajnie jest popisac na forum albo jeśli masz możliwość spotkać się z innymi opiekunkami w realu ,pozdrawiam Cię cieplutko i glowa do góry:-)