Nieee , już będę na zleceniu
Nieee , już będę na zleceniu
145km od Ciebie takze Kamilka na rowerek i tym razem Twoja kolej, zreszta obiecalas ze next time Ty przyjedziesz i jeszcze nie dotrzymalas slowa. Wiec czekam:dobranoc1::welcome::bezradny:
no tylko taka ewentualność . wszędzie z buta.miedzy borem lasem. Taka sytuacja. Miało być czerwone Prosie. . . nie ma nawet Damki.... Jestem w Schönaich , niedaleko Boblingen
kod 71 101
Może któraś z Pań obecnie przebywa ?
Chętnie poznam, k 50+.
Do 17 lutego 25474 Ellerbek
Od 19 lutego 31749 Auetal do 5 kwietnia. :-)
Ja jestem od ciebie ok 140 km to jest daleko,ale napewno się ktoś znajdzie,chociaż u mnie nikt się nie znalazł,pewni mam wiochę zabitą dechami:smiech3: a szkoda bo nie mam do kogo gęby otworzyć zostaje mi tylko telefon :telefon1: "do przyjaciela " jak było w tej grze -zapomniałam nazwy:-)
Milionerzy:-)
Dzięki kika to byli milionerzy:zaskoczenie1: a mnie wyleciało z głowy,starość nie radość :smiech:
Ja jestem od ciebie ok 140 km to jest daleko,ale napewno się ktoś znajdzie,chociaż u mnie nikt się nie znalazł,pewni mam wiochę zabitą dechami:smiech3: a szkoda bo nie mam do kogo gęby otworzyć zostaje mi tylko telefon :telefon1: "do przyjaciela " jak było w tej grze -zapomniałam nazwy:-)
Nie przejmuj się wiochą:-) taka jak ja mam to nikt nie ma. A miejsce super. Ale telefon i internet to dobry przyjaciel w takich miejscach:-)
Na szczęście internet mam,telefon też i jeszcze tablet tylko że bardzo powolny,ale sobie radzę:-) "Trzeba sobie radzić rzekł Baca zawiązując buta dżdżownicą :smiech3: Dzięki za wsparcie:kwiatek dla ciebie2: