Żałuję, że nie zgrałyśmy się w czasie :-(
Wiedzialabym jak Cię odnaleźć :-)

Żałuję, że nie zgrałyśmy się w czasie :-(
Wiedzialabym jak Cię odnaleźć :-)
Jest ktos w Waldembuch Schonäich Böblingen i okolicy szukam tam pracy..Mysza gdze jestes teraz ..
Szukam najchętniej... kolegi może byc: wysportowany,przystojny,może mówić w innym języku niż ja:lol2:, z humorem, spokojniejszy trochę niż ja, rozmowny, ale i słuchający mnie:lol3:, nie za stary nie za młody, najlepiej doświadczony, nie chce mi się sztuczek uczyć, najlepiej z okolic....w zależności gdzie bede:gwizdanie: :radosc: :kwiatek dla ciebie2:
Szukam najchętniej... kolegi może byc: wysportowany,przystojny,może mówić w innym języku niż ja:lol2:, z humorem, spokojniejszy trochę niż ja, rozmowny, ale i słuchający mnie:lol3:, nie za stary nie za młody, najlepiej doświadczony, nie chce mi się sztuczek uczyć, najlepiej z okolic....w zależności gdzie bede:gwizdanie: :radosc: :kwiatek dla ciebie2:
Szkoda :kwiatek dla ciebie1:
Czemu szkoda ?:gwizdanie::-)
Wszystkie wymagania spełniam oprócz jednego :zawstydzony::-)
Doszyć:-)
Szkoda :kwiatek dla ciebie1:
Ty do pary szukasz na stele ?:oczko2:albo na zakupy?:hihi: