No jest to czad . To lubie:super:
No jest to czad . To lubie:super:
Dobrze wiec wyjde na przeciw. Mowia ze tak jest elegancko i z etykietą.
Nie bedziemy spamowac tu tablicy.
Masz podpowiedz.
sieben/drei/eins/sieben/null/null/drei/neun/eins.
Nast razem musisz być sprytniejszy i ostrozniejszy bo to za latwe dla mnie :gwizdanie: :super:
Nast razem musisz być sprytniejszy i ostrozniejszy bo to za latwe dla mnie :gwizdanie: :super:
Clio dałaś anons to zapisz numer no i wypadałoby zadzwonić :-)
Telefon chyba Ci działa? :-)
Clio dałaś anons to zapisz numer no i wypadałoby zadzwonić :-)
Telefon chyba Ci działa? :-)
No to sie rzuciłam w wode:lol3:
Siedział cicho aż tu. :lol2: a ja se myśle kto to tam czyta:lol1:
No to sie rzuciłam w wode:lol3:
Siedział cicho aż tu. :lol2: a ja se myśle kto to tam czyta:lol1:
Trzeba być odpowiedzialnym za to co się pisze też :-)
Jak będziesz na kwarantannie i będziesz miała czas to napisz na tym profilu coś więcej :przyjaciele:
Napisze tylko pomaluje sufit w pokoju i 3 ściany i cała chatę wypszontam:lol3::przytula: i postaram się z "kwarantanny* np" pszontanne "zrobić albo" pijalnie":randka2: :disco:
Szukam najchętniej... kolegi może byc: wysportowany,przystojny,może mówić w innym języku niż ja:lol2:, z humorem, spokojniejszy trochę niż ja, rozmowny, ale i słuchający mnie:lol3:, nie za stary nie za młody, najlepiej doświadczony, nie chce mi się sztuczek uczyć, najlepiej z okolic....w zależności gdzie bede:gwizdanie: :radosc: :kwiatek dla ciebie2:
Ale chodzi o opiekuna osób starszych?:-):smiech3:
Pani Anko1 a gdyby ktorys z Panow odwazyl sie i napisal cos takiego na serio i szukalby tak owej kolezanki z podobnymi wymaganiami wsrod Pan ktore pracuja w opiece to smialaby sie Pani sama z siebie?
Ukłony
:oklaski:wracam z wypadu a tu szaleństwo i numery i wędki i przynęty i romantycznie też bo gołąbki w tle :oklaski:POLUBILAM TEN TOPIK DZIŚ :hihi: