O zniewalającym uśmiechu... :zakochany2:

O zniewalającym uśmiechu... :zakochany2:
I kurwikach w oczach......:smiech3:
Jestem, jestem. Posprzątałem po kolacji, wcześniej zupę ugotowałem na jutro, a makaron to już jutro ugotuję.
Rano chcę posprzątać mieszkanie, schody przelecieć, wymyć dziewięć dużych okien:ucieka::smiech3:.
Po obiadku rajd autem ulicami miasta i wizyta w Aldim. I czas znów minie:radosc1:
I kurwikach w oczach......:smiech3:
:oklaski:wracam z wypadu a tu szaleństwo i numery i wędki i przynęty i romantycznie też bo gołąbki w tle :oklaski:POLUBILAM TEN TOPIK DZIŚ :hihi:
Cześć słoneczko moje śliczne ja chciałbym bardzo wiedzieć na jakom przynętę na najlepsze baranie mroźna liczyć?🤣
Cześć słoneczko moje śliczne ja chciałbym bardzo wiedzieć na jakom przynętę na najlepsze baranie mroźna liczyć?🤣
Zastanów się dobrze, bo np. ja niedowidzę, niedosłyszę , Pflegegrad 4, tak , że dobrej woli nie widzę, nawet jak się drzwiami i oknami pcha :-) Wszystkie tu mamy Pflegegrady, a niektóre trochę drapią :lol2:
Nie poddawaj się tylko . Powodzenia. :-)
Tina to nie opiekun osób starszych :-)
Zdążyłam zauważyć i to, że z ZOO na fajrant uciekł też :-), ale jest kulturalny...:lol2:
A widzisz ? Zwial. I znowu będzie na mnie .
No zobaczcie jakie szybkie jesteście żeby kogoś osądzać a nic o tym nie wiecie że ostatnie 7lat swojom babcie chorom na demencje pielengnowałem Pflegestufe 5 . I to od dziewczyn z pola bojó.