I kurwikach w oczach......:smiech3:

Jestem, jestem. Posprzątałem po kolacji, wcześniej zupę ugotowałem na jutro, a makaron to już jutro ugotuję.
Rano chcę posprzątać mieszkanie, schody przelecieć, wymyć dziewięć dużych okien:ucieka::smiech3:.
Po obiadku rajd autem ulicami miasta i wizyta w Aldim. I czas znów minie:radosc1:
:oklaski:wracam z wypadu a tu szaleństwo i numery i wędki i przynęty i romantycznie też bo gołąbki w tle :oklaski:POLUBILAM TEN TOPIK DZIŚ :hihi:
Cześć słoneczko moje śliczne ja chciałbym bardzo wiedzieć na jakom przynętę na najlepsze baranie mroźna liczyć??
Cześć słoneczko moje śliczne ja chciałbym bardzo wiedzieć na jakom przynętę na najlepsze baranie mroźna liczyć??
Zastanów się dobrze, bo np. ja niedowidzę, niedosłyszę , Pflegegrad 4, tak , że dobrej woli nie widzę, nawet jak się drzwiami i oknami pcha :-) Wszystkie tu mamy Pflegegrady, a niektóre trochę drapią :lol2:
Nie poddawaj się tylko . Powodzenia. :-)
Tina to nie opiekun osób starszych :-)
Zdążyłam zauważyć i to, że z ZOO na fajrant uciekł też :-), ale jest kulturalny...:lol2:
A widzisz ? Zwial. I znowu będzie na mnie .
No zobaczcie jakie szybkie jesteście żeby kogoś osądzać a nic o tym nie wiecie że ostatnie 7lat swojom babcie chorom na demencje pielengnowałem Pflegestufe 5 . I to od dziewczyn z pola bojó.