Mazowieckie 2

14 listopada 2017 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Tak a propo's tego picia  - Ellaxie...mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003 i pozostali mazowszanie...

Jestem na tak, Kobiecinko.
18.?
14 listopada 2017 23:05
Andrew

?????

Czego chciałbyś się dowiedzieć ? Wyciągnęlam "Mazowieckie".
14 listopada 2017 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Jestem na tak, Kobiecinko.
18.?

Kobiecinko....staro brzmi. Ja też jestem na "tak"
Edit: Chyba 18.
14 listopada 2017 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
Myślę, że w miarę zbliżania się terminu będzie więcej szczegółów. Kiedyś zostałem zaproszony, więc o ile nie będzie to kolidować z pracą, to chciałbym się pojawi choć na chwilkę.
14 listopada 2017 23:11 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Kobiecinko....staro brzmi. Ja też jestem na "tak" :uśmiech ona:
Edit: Chyba 18.

Kobiecino brzmi staro, Kobiecinko brzmi młodziej.
Róbmy listę...
Hej, Ziomale, zbióreczka na Mazowszu! Kto nie z nami, ten przeciwko nam.
14 listopada 2017 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Myślę, że w miarę zbliżania się terminu będzie więcej szczegółów. Kiedyś zostałem zaproszony, więc o ile nie będzie to kolidować z pracą, to chciałbym się pojawi choć na chwilkę.

Godzina była chyba 12 z minutkami. Co to chwilka...?  Nam zawsze czasu za mało...Zapraszamy
14 listopada 2017 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Róbmy listę...

Jestem !
14 listopada 2017 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Róbmy listę...

Ja się piszę jako klon samego siebie. Kiedyś obiecał Karol też się przyłaczyć. Może to pomogłoby mu pozbyc się choć w części obsesji (wiadomo jakiej). A i ja chętnie poznam oblicza znane jedynie z nicków. Jeśli oczywiście zaproszenie dla mnie zostanie podtrzymane. :)
14 listopada 2017 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
Andrew

Nikt nie potrzebuje zaproszenia. Każdy chetny po prostu zgłasza chęć na spotkanie i przybywa.
14 listopada 2017 23:19 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Nikt nie potrzebuje zaproszenia. Każdy chetny po prostu zgłasza chęć na spotkanie i przybywa.

To nie do końca tak. Zbyt dużo spekulacji wokół mojej osoby się narobiło. Dlatego chętnie i dlatego na chwilkę ( no moze dwie).
14 listopada 2017 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
Andrew

To nie do końca tak. Zbyt dużo spekulacji wokół mojej osoby się narobiło. Dlatego chętnie i dlatego na chwilkę ( no moze dwie).

"Nie wazne, co mówią, wazne, żeby mówili".
Pakuj kołczan i hajda na koń.
02 listopada 2017 12:14 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Pakuj kołczan i hajda na koń. :jade:

Odpowiadam na twojego posta. 

Pouczenie = nikt nie ma prawa pomawiać użytkowników portalu, /w tym ciebie/ na tym portalu. Jeżeli zobaczę powrót takich praktyk, posypią się bany. Każdy użytkownik portalu ma prawo do zachowania prywatności, podaje tyle danych o sobie = ile chce. O.

14 listopada 2017 23:50 / 4 osobom podoba się ten post
Andrew

Odpowiadam na twojego posta. 

Pouczenie = nikt nie ma prawa pomawiać użytkowników portalu, /w tym ciebie/ na tym portalu. Jeżeli zobaczę powrót takich praktyk, posypią się bany. Każdy użytkownik portalu ma prawo do zachowania prywatności, podaje tyle danych o sobie = ile chce. O.

Wrzuc na luz. Dla mnie to mozesz byc i Pius XII.
14 listopada 2017 23:50 / 2 osobom podoba się ten post
Zapomniałem dodać, ze nasza Fioletta też jest oczywiście w kręgu podejrzanych (pewnie to jakiś jej). No bo przecież są ku temu powody, prawda Fioletowa Pani ?
14 listopada 2017 23:51 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Pakuj kołczan i hajda na koń. :jade:

No ! Żeby nicka nie przekręcali wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008