Wrzuc na luz. Dla mnie to mozesz byc i Pius XII.
Wrzuc na luz. Dla mnie to mozesz byc i Pius XII.
Odpowiadam na twojego posta.
Pouczenie = nikt nie ma prawa pomawiać użytkowników portalu, /w tym ciebie/ na tym portalu. Jeżeli zobaczę powrót takich praktyk, posypią się bany. Każdy użytkownik portalu ma prawo do zachowania prywatności, podaje tyle danych o sobie = ile chce. O.
Weź raczej dzień wolny. Z nami trudno się rozstać
W to akurat wierzę bez zastrzeżeń. Ale pierwsza randka nie pownna trać zbyt długo.
No tak...ale niektóre z nas mieszkają poza W-wą, więc środki transportu ograniczają randkowanie...
A...druga już może trwać dłużej..?
No pewnie. wszystko zależy od tego, czy nawiąże sie nic porozumienia. Albo jak niektórzy powiadają czy zaiskrzy ?
A to czy zaiskrzyło to chyba wiadomo po pierwszej.... :flirt:
Zapomniałem dodać, ze nasza Fioletta też jest oczywiście w kręgu podejrzanych (pewnie to jakiś jej). No bo przecież są ku temu powody, prawda Fioletowa Pani ?
A to czy zaiskrzyło to chyba wiadomo po pierwszej.... :flirt:
Jakie powody? Bo do kolezanek mnie zaprosiles? No bez przesady. To mile bylo akurat ;)))
Oczywiście, masz rację. Choś tę iskierkę trzeba podsycać by zapłonął prawdziwy ogień. Przy okazji mam pytanie. Spotkanie , jak zrozumiałem przy empiku ale co potem ? To znaczy gdzie Was szukac jesli nie zdążę na zbiórkę ?
Wiesz sama, że to może być opatrznie odbierane. Nie chciałem Cię w nic wkręcać. Jeśli tak uwazasz, to ulżyło mi znacznie .
Lepiej zaiskrzy po Jimie Beamie. :-)
A od kiedy ja sie przejmuje kto, co i dlaczego rozumie? :-) Lubie Cie denerwowac. Nie moglam nie przyjac Twojego zaproszenia,proste :wystawia jezyk2: